ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Όλγα Βρετοπούλου υποψήφια με την παράταξη «Εν Έργω Μαζί» του Δημήτρη Πέτροβιτς

Η Όλγα Βρετοπούλου υποψήφια με την παράταξη «Εν Έργω Μαζί» του Δημήτρη Πέτροβιτς
Η δημοτική παράταξη «Εν Έργω Μαζί» του Δημήτρη Πέτροβιτς ανακοινώνει την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Όλγα Βρετοπούλου.

Η κα Όλγα Βρετοπούλου με έντονη προσωπικότητα και συνεχή ανάγκη για αγώνα αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για τον Δήμο της Αλεξανδρούπολης στο πλευρό του Δημήτρη Πέτροβιτς.

Λίγα λόγια για την Όλγα Βρετοπούλου

Γεννήθηκε στην Καστοριά το 1967. Μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη όπου ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές της σπουδές και στη συνέχεια φοίτησε στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης όπου απέκτησε το πτυχίο στην ειδικότητα των Αναλυτών Χειριστών Η/Υ. Έχει φοιτήσει και στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Σπουδών στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό.

Από το 1995 έως και το 2010 έζησε στο νησί της Σαμοθράκης όπου παντρεύτηκε κι έχει αποκτήσει επτά παιδιά.

Στην Σαμοθράκη υπήρξε Γραμματέας της Τ.Ο της Νέας Δημοκρατίας και Υπεύθυνη του Τ.Ο. Γυναικών της Νέας Δημοκρατίας. Ήταν μέλος του Δ.Σ του Λιμενικού Ταμείου Σαμοθράκης και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Είναι ιδρυτικό μέλος και αντιπρόσωπος στην ΕΠΣ Έβρου του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου ΣΑΟΣ και της ποδοσφαιρικής ομάδας. Για δύο θητείες ήταν Γραμματέας του Συλλόγου Επαγγελματιών Σαμοθράκης.

Το 2014 στις Δημοτικές εκλογές βγήκε πρώτη σε σταυρούς στην Κοινότητα Αλεξανδρούπολης με αποτέλεσμα να οριστεί Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης.

Το 2015 έθεσε υποψηφιότητα στις Εθνικές Εκλογές, ως υποψήφια βουλευτής Έβρου με τη Νέα Δημοκρατία.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος του 5ου και 20ου Νηπιαγωγείου Αλεξανδρούπολης, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου, μέλος της ΕΚΣ του 2ου Συστήματος Προσκόπων, μέλος του Συλλόγου ΑμεΑ ΚΟΤΙΝΟΣ και μέλος του Συλλόγου Αγ. Νικόλαος.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video