ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Καστροπολίτες: Εκδήλωση με θέμα το Καλέ Πανηγύρι και Ιστορικός Περίπατος στο Κάστρο Διδυμοτείχου

Καστροπολίτες: Εκδήλωση με θέμα το Καλέ Πανηγύρι και Ιστορικός Περίπατος στο Κάστρο Διδυμοτείχου
Ο Ιστορικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Διδυμοτείχου «ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ - Γνώση και Δράση» συμμετέχει στο εορταστικό πρόγραμμα της πόλης μας «Καλέ Πανηγύρι 2023» με δύο εκδηλώσεις:

Κυριακή 4 Ιουνίου 2023 και ώρα 19:30

Εκδήλωση με θέμα: ΤΟ ΚΑΛΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΙΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ.

Σε συνδιοργάνωση με τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης Δημοτικής Βιβλιοθήκης Διδυμοτείχου, σας προσκαλούμε στον πανέμορφο αύλειο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Δημητρίου Ναλμπάντη σε μία εκδήλωση, όπου θα αναγνωσθούν κείμενα Διδυμοτειχιτών συγγραφέων, που αφορούν την ιστορία και τη λαογραφία του Καλέ Πανηγυριού από το 1205 έως και τη σύγχρονη εποχή.


Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 και ώρα 18:00

ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
Αφετηρία περιπάτου από τον χώρο στάθμευσης επάνω στο Κάστρο.

Οι Καστροπολίτες σας προσκαλούμε όλους, γονείς και παιδιά, να περιηγηθούμε στο "ανοιχτό μουσείο" της πόλης μας, ανάμεσα στα τείχη, στους πύργους, στις πύλες, στους ναούς και στα πολυάριθμα υπόσκαφα σπήλαια!
 
Στον περίπατο θα μας συνοδεύσουν μέλη του τοπικού τμήματος Διδυμοτείχου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.


Και οι δύο εκδηλώσεις μας έχουν ελεύθερη είσοδο και συμμετοχή.

Δείτε εδώ ολόκληρο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Καλέ Πανηγύρι 2023»
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video