ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Διδυμοτείχου

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Διδυμοτείχου
Την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 και ώρα 20:00, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Διδυμοτείχου, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

Ανακοινώσεις από τον κ. Πρόεδρο.
Ανακοινώσεις από τον κ. Δήμαρχο.
Ανακοινώσεις - προτάσεις - ερωτήσεις από τους Δημοτικούς Συμβούλους.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Μερική τροποποίηση της αριθ. 124/2022 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Ορισμός Υπόλογου Διαχειριστή - Νόμιμο Εκπρόσωπο του Δήμου Διδυμοτείχου με την Τράπεζα της Ελλάδος όλων των έργων που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και συγκεκριμένα στη ΣΑ ΕΠ 031 στην οποία είναι ενταγμένο το έργο αριθ. 2018ΕΠΟ3100009 Χρηματοδότηση του έργου με ονομασία «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΛΟΟΤΆΠΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ».
Εισηγητής: κ. Δούλιογλου

2. Μερική τροποποίηση της αριθ. 126/2022 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Ορισμός Υπεύθυνου Λογαριασμού όλων των έργων που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και συγκεκριμένα στη ΣΑ ΕΠ 031 στην οποία είναι ενταγμένο το έργο αριθ. 2018ΕΠΟ3100009 Χρηματοδότηση του έργου με ονομασία «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ».
Εισηγητής: κ. Δούλιογλου

3. Έγκριση της αριθ. 23/2023 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Κέντρου Πολιτισμού - Αθλητισμού - Παιδείας - Νεολαίας και Περιβάλλοντος (Κ.Π.Α.Π.Ν.Π.) του Δήμου Διδυμοτείχου που αφορά το θέμα: «2η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Κ.Π.Α.Π.Ν.Π. Δήμου Διδυμοτείχου οικονομικού έτους 2023».
Εισηγητής: κ. Γεωργιάδης
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video