ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι υποψήφιοι με το ΚΚΕ(μ-λ) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Οι υποψήφιοι με το ΚΚΕ(μ-λ) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
Με κεντρικό σύνθημα το «ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ» το ΚΚΕ(μ-λ) κατεβαίνει αυτοδύναμα στις εκλογές της 21ης του Μάη. Σε μία περίοδο που χαρακτηρίζεται από τον φόβο μίας γενικευμένης πολεμικής σύγκρουσης με ολέθρια αποτελέσματα για τους λαούς και από την ολομέτωπη επίθεση του συστήματος στις εργαζόμενες - λαϊκές μάζες και την νεολαία, η οργάνωση μας επιδιώκει να αναδείξει την πολιτική γραμμή της αντίστασης ενάντια στην καπιταλιστική εκμετάλλευση και την ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα και της διεκδίκησης για ζωή με δουλειά, ψωμί, ειρήνη και δημοκρατικά δικαιώματα.

Σε μία κατεύθυνση αναμέτρησης με το σύστημα ενάντια στις λογικές της συνδιαλλαγής και της υποταγής, μίας κατεύθυνσης που στην πορεία της θα αναδεικνύει την προοπτική μιας άλλης κοινωνίας όπου ο λαός μας μπορεί και πρέπει να γίνει αφέντης στον τόπο του, μίας κοινωνίας σοσιαλιστικής.

Με την συμμετοχή του στις εκλογές το ΚΚΕ(μ-λ) θέλει να αναδείξει στον λαό το πραγματικό πρόσωπο του συστήματος της εκμετάλλευσης και της φτώχειας, της εξάρτησης και του πολέμου, της φασιστικοποίησης και της τρομοκρατίας.

Να σταθεί δίπλα στις λαϊκές μάζες που εκβιάζονται με τα ψεύτικα διλλήματα που του θέτουν τα κόμματα του συστήματος, που απαιτούν «ισχυρή κυβέρνηση» για να συνεχίσει και να ενταθεί η αντιλαϊκή πολιτική.

Να αναδείξει την γραμμή του αγώνα και της πάλης απ’ την μεριά του λαού και της νεολαίας ως το μόνο δρόμο που μπορεί να βρει διέξοδο και να έχει νίκες και κατακτήσεις η συσσωρευμένη οργή που μόνο ένα μέρος της εκδηλώθηκε με το έγκλημα των Τεμπών. Να αναδείξει την πολιτική δράση του και τις πρωτοβουλίες που πήρε την τετραετία που μεσολάβησε μεταξύ της προηγούμενης και της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης.

Υποψήφιοι με το ΚΚΕ(μ-λ) σε Ανατολική Μακεδονία - Θράκη:

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΡΑΜΑΣ
  1. ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ του Αθανασίου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΒΡΟΥ
  1. ΜΑΛΛΙΑΔΑ ΑΝΘΟΥΛΑ του Ευσταθίου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ
  1. ΒΡΑΧΝΑΚΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ του Μιχαήλ
  2. ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ
  1. ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ευσταθίου
  2. ΜΑΡΚΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του Μιττάκου
  3. ΝΟΥΡΗ ΟΓΛΟΥ ΝΤΑΜΛΑ του Γιουξελ
  4. ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του Αποστόλου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΡΟΔΟΠΗΣ
  1. ΛΑΜΠΡΟΥ ΜΑΡΙΑ του Αντωνίου
  2. ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΕΡΧΑΝ του Αλή
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video