ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Είναι στο χέρι μας» για τον Δήμο Ορεστιάδας με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σάκη Παπανδρέου

«Είναι στο χέρι μας» για τον Δήμο Ορεστιάδας με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σάκη Παπανδρέου
Με πανηγυρικό τρόπο και υπό τα χειροκροτήματα των πολιτών που συμμετείχαν στην ανοιχτή συνέλευση, η Αυτόνομη Κίνηση Πολιτών Δήμου Ορεστιάδας “Είναι στο χέρι μας” επικύρωσε το βράδυ του Σαββάτου 11/3/2023 τη συμμετοχή της στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 και επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη της στον Σάκη Παπανδρέου, ως επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο της “Κίνησης”.


Σχεδόν 10 χρόνια μετά τη δημιουργία της, οι πολίτες που τοποθετήθηκαν στη συνέλευση, υποστήριξαν σε όλους του τόνους την αναγκαιότητα συνέχισης της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών στα αυτοδιοικητικά δρώμενα, τονίζοντας τη «σοβαρή και ουσιαστική παρουσία της στο δημοτικό συμβούλιο, με ξεκάθαρο λόγο και προτεραιότητες», που αποτελούν εχέγγυα για τη διεκδίκηση του Δήμου Ορεστιάδας και την απόδοσή του και πάλι στους δημότες. Παράλληλα, επισημάνθηκε πως η πορεία της “Κίνησης” διαμορφώνονταν πάντα μέσα από μια ουσιαστική «παραγωγική και συμμετοχική διαδικασία», χωρίς εκπτώσεις από τις ιδρυτικές της αρχές.


«Είμαστε έτοιμοι, αυτήν τη φορά, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να κάνουμε την ανατροπή», τόνισε μεταξύ άλλων ο Σάκης Παπανδρέου, υπογραμμίζοντας πως «το άνοιγμα που επιχειρούμε αρχίζει σήμερα και θα έχει θετικές εξελίξεις». Ασκώντας κριτική στη νυν δημοτική αρχή τη χαρακτήρισε «άνευρη, αναιμική και άτολμη», μακριά από τις ανάγκες των δημοτών και της κοινωνίας. «Αυτό μπορούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να το αλλάξουμε. Η “Κίνησή” μας  έχει και όραμα και σχέδιο», συμπλήρωσε ο υποψήφιος δήμαρχος.


Οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης (Αθανάσιος Κυργιάννης, Ηλίας Αγγελακούδης και Φώτης Χαντζής) κάλεσαν τους πολίτες να έχουν ενεργή συμμετοχή και στο ψηφοδέλτιο που θα καταρτιστεί.


Στη διάρκεια της συνέλευσης εκφράστηκε έντονα η διάθεση “ανοίγματος”, η αναζήτηση κοινών σημείων και η γεφύρωση διαφορών, προκειμένου να διαμορφωθεί ένα ισχυρό, πλειοψηφικό ρεύμα, απέναντι στη νυν δημοτική αρχή.

Τέλος, συγκροτήθηκαν η εκλογική επιτροπή και η επιτροπή προγράμματος και ορίστηκαν οι συντονιστές τους. Πρόθεση της “Κίνησης” είναι το πρόγραμμά της να φτάσει στους πολίτες και την κοινωνία μέσω εκδηλώσεων - ομιλιών, στις οποίες θα κληθούν να συμμετάσχουν εξειδικευμένοι επιστήμονες, με βάση τους άξονες του προγράμματος.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video