ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εγγραφές στο Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο - Λύκειο Ξάνθης

Εγγραφές στο Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο - Λύκειο Ξάνθης
Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως ενημερώνει τους γονείς ότι με Απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων το Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο - Εκκλησιαστικό Λύκειο Ξάνθης από το σχολικό έτος 2023-2024 αναβαθμίζεται και θα λειτουργεί στο εξής σύμφωνα με το πλαίσιο λειτουργίας των Πρότυπων Σχολείων. Δηλαδή η εισαγωγή των μαθητών θα γίνεται κατόπιν γραπτής δοκιμασίας (τεστ) δεξιοτήτων, υπό μορφὴ ερωτήσεων κλειστού τύπου πολλαπλής επιλογής στα μαθηματικά, την ελληνική γλώσσα και τα θρησκευτικά, όως ακριβώς συμβαίνει με όλα τα Πρότυπα Σχολεία.

Ως εκ τούτου όσοι έχουν παιδιά (αγόρια ή κορίτσια) που τελειώνουν την Στ΄ Δημοτικού και επιθυμούν να εγγραφούν στο Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο Ξάνθης ή παιδιά (αγόρια ή κορίτσια) που τελειώνουν την Γ΄ Γυμνασίου και επιθυμούν να εγγραφούν στο Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο Ξάνθης, μπορούν να τα εγγράψουν σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία και εφόσον επιλεγούν και εγγραφούν μπορούν να φοιτήσουν χωρίς καμία προσωπική δαπάνη, καθώς έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενούνται (διαμονή και σίτιση) στο σύγχρονο Οικοτροφείο που διαθέτει το Σχολείο.

Μπορείτε να απευθύνεστε στους ιερείς των Ενοριών σας, που είναι ενήμεροι επί του θέματος και έχουν στη διάθεσή σας τη σχετική Εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, για να αντλήσετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Επίσης για κάθε επιπλέον εξειδικευμένη ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνείτε με το Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο - Λύκειο Ξάνθης στο τηλέφωνο 2541029911.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του σχολείου: https://lyk-ekkl-xanth.xan.sch.gr
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video