ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πως να ξεκινήσετε το δικό σας Airbnb - Τα βήματα για την επιτυχία

Πως να ξεκινήσετε το δικό σας Airbnb - Τα βήματα για την επιτυχία
Μια από τις πιο σύγχρονες επιχειρηματικές ιδέες που μπορεί να έχει κάποιος στη σημερινή εποχή, είναι το άνοιγμα ενός Airbnb. Πιο συγκεκριμένα, το airbnb είναι η ενοικίαση ενός χώρου σε επισκέπτες, για μικρά χρονικά διαστήματα.

Έτσι λοιπόν, αν έχετε ένα ακίνητο σε κάποια καλή περιοχή, μπορείτε να το μετατρέψετε απλά και γρήγορα σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι για επισκέπτες, από όλο το κόσμο.

Βέβαια, κάτι τέτοιο σίγουρα απαιτεί μια συγκεκριμένη διαδικασία και ορισμένα βήματα που θα πρέπει να διευθετηθούν. Αν και εσείς ενδιαφέρεστε να μετατρέψετε το ακίνητο σας, σε ενοικιαζόμενο σπίτι (Airbnb), είστε στο κατάλληλο μέρος, τη σωστή στιγμή.

Παρακάτω θα ανακαλύψουμε μαζί το πως μπορείτε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, απλώς νοικιάζοντας έναν διαθέσιμο χώρο.

1. Αλλάξτε το πάροχο του ηλεκτρικού ρεύματος

Το πρώτο και το πιο βασικό βήμα όταν έχετε ένα τέτοιο σημαντικό έργο να βγάλετε εις πέρας, είναι να αλλάξετε τον πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος που έχετε επιλέξει. Άλλωστε, όταν νοικιάσετε το χώρο σας για πολλούς επισκέπτες, είναι σημαντικό να τους παρέχεται ποιοτικό ρεύμα. Επίσης, συμφέρει ακόμα περισσότερο αν βρείτε ένα πάροχο που θα προσφέρει πακέτα με χαμηλές χρεώσεις, καθώς και εσείς θα μπορείτε να χρεώνεστε ακόμα λιγότερα χρήματα, και να έχετε κέρδος από το airbnb. Υπάρχουν διάφοροι οργανισμοί σε όλη την Ελλάδα που παρέχουν φθηνότερο ρεύμα για το σπίτι και διάφορα πακέτα, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει ο καθένας.

2. Ανακαίνιση στο σπίτι

Κάτι ακόμα που είναι σημαντικό να κάνετε αν θέλετε να δημιουργήσετε το πιο υπέροχο airbnb, είναι να ανακαινίσετε το χώρο αυτό. Η ανακαίνιση AirBnB από την AGS Engineering, μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που αναζητάτε και να σας χαρίσει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το σημαντικό είναι να προσφέρετε ένα χώρο διαμονής που θα είναι τόσο λειτουργικός όσο και όμορφος. Σαφώς, θα πρέπει να δώσετε έμφαση ιδιαίτερα σε ορισμένα έπιπλα, όπως είναι το κρεβάτι, ο καναπές και η κουζίνα καθώς αυτά είναι τα πιο σημαντικά έπιπλα που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει κατά τη διαμονή του. Έτσι, σίγουρα οι επισκέπτες σας θα σας ξαναπροτιμήσουν και θα σας αφήσουν θετική κριτική.

3. Καθαριότητα του δωματίου

Φυσικά, κάτι ακόμα που μετράει πάρα πολύ σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η καθαριότητα του δωματίου. Η καθαριότητα είναι το παν όταν πρόκειται για ένα χώρο στον οποίο θα μείνει κάποιος κατά την επίσκεψή του σε ένα άλλο μέρος. Άλλωστε, αν το σπίτι σας είναι σε κάποιο νησί, ο κύριος λόγος επίσκεψης είναι σίγουρα οι καλοκαιρινές διακοπές και όπως σίγουρα γνωρίζετε είναι σημαντικό στις διακοπές μας να είμαστε χαλαροί, χωρίς έγνοιες για τη καθαριότητα.

4. Να ξεμπερδέψετε με τις τεχνικές διαδικασίες

Τέλος, πριν ξεκινήσετε το δικό σας airbnb, είναι καλό να ξεμπερδέψετε πρώτα με τις τεχνικές διαδικασίες που απαιτούνται για να γίνετε μέλος της πλατφόρμας. Είναι καλό να έχετε λύσει κάθε ζήτημα στην αρχή, πριν υποδεχτείτε τους πρώτους σας επισκέπτες. Επίσης, πριν καταλήξετε στη τιμή χρέωσης του σπιτιού σας, πρέπει να είστε σίγουροι για τη καλή κατάσταση που επικρατεί.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video