ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: Εκδήλωση γνωριμίας με τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος

Αλεξανδρούπολη: Εκδήλωση γνωριμίας με τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος
Την πρώτη εκδήλωση γνωριμίας του Περιφερειακού Τμήματος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.) στην Αλεξανδρούπολη, φιλοξένησε το Επιμελητήριο Έβρου.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να γνωρίσουν οι γυναίκες επιχειρηματίες του Έβρου τον Σ.Ε.Γ.Ε. και τις δράσεις του και κυρίως να ενημερωθούν για το πώς μπορούν να επωφεληθούν στην επιχειρηματική τους δράση, ούσες μέλη του. Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία και σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις με τον ίδιο προσανατολισμό.


«Η στήριξη της επιχειρηματικότητας παραμένει πρωταρχικός στόχος του Επιμελητηρίου μας και εργαζόμαστε γι’ αυτό με κάθε πρόσφορο μέσο. Στο ίδιο πλαίσιο προσπαθούμε να τονώσουμε και την γυναικεία επιχειρηματικότητα και εκδηλώσεις όπως αυτή του Σ.Ε.Γ.Ε. δρουν καταλυτικά προς αυτή την κατεύθυνση. Θέλω να συγχαρώ την πρόεδρο του Σ.Ε.Γ.Ε. Αποστολίνα Τσαλταμπάση, για την διοργάνωση, αλλά και τις κυρίες Κούλα Λεγγέτση που είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου μας και εκπρόσωπός του στον Σ.Ε.Γ.Ε. και Μαρίνα Δουλάμη, μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου μας και μέλος του ΕΕΔΕΓΕ, που εργάστηκαν για την επιτυχία της εκδήλωσης, διαβλέποντας σε αυτήν σημαντικές ευκαιρίες για τις Εβρίτισσες επιχειρηματίες», δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, Χριστόδουλος Τοψίδης.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video