ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η ταινία του Παρκ Τσαν-Γουκ «Απόφαση Φυγής» στην Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης

Η ταινία του Παρκ Τσαν-Γουκ «Απόφαση Φυγής» στην Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης
Τη Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023 η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης θα προβάλει την βραβευμένη ταινία του δημοφιλή νοτιοκορεάτη σκηνοθέτη Παρκ Τσαν-Γουκ «Απόφαση Φυγής».

Βραβείο σκηνοθεσίας στις Κάννες για ένα χιτσκοκικό, στιλάτο νεονουάρ, το οποίο δοκιμάζει τα όρια του είδους, και ένα love story με πικρή επίγευση. Σκηνοθετημένο δεξιοτεχνικά, καρυκευμένο με μαύρο χιούμορ και σινεφίλ αναφορές (από τον «Δεσμώτη του Ιλίγγου» ως το «Βασικό Ένστικτο»).


Οι προβολές της Κ.Λ.Α. γίνονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης με ώρα έναρξης, τη Δευτέρα στις 20:15 και την Τρίτη στις 21:30. Εισιτήριο 5 ευρώ γενική είσοδος, 4 ευρώ για τα μέλη της ΚΛΑ και 3 ευρώ για φοιτητές, μαθητές, άνεργους, πολύτεκνους.

Απόφαση Φυγής (Decision to Leave)
Νότια Κορέα, 2022,
Σκηνοθεσία: Παρκ Τσαν-Γουκ
Σενάριο: Παρκ Τσαν-Γουκ, Τσουνγκ Σέο-Κιούνγκ
Μουσική: Τσο Γιουνγκ-Γουκ
Πρωταγωνιστούν: Παρκ Χάε-Ιλ, Τανγκ Γουέι, Λι Τζουνγκ-Χιούν, Γκο Κιούνγκ-Πιό, Σιν Γιούνγκ-Κιμ, Τζουνγκ Γι-Σέο.
Διάρκεια: 138 λεπτά.

Ένας αστυνομικός σε κατάσταση μόνιμης αϋπνίας ερευνά το μυστηριώδη θάνατο ενός ευκατάστατου μεσήλικα, που φαίνεται να έπεσε από την κορυφή ενός βράχου.
 

Η νεαρή χήρα του, μια όμορφη Κινέζα νοσοκόμα, μοιάζει απαθής απέναντι στο γεγονός, πράγμα που στρέφει το ενδιαφέρον του μεθοδικού αστυνομικού αποκλειστικά επάνω της. Όταν αποφανθεί πως εν τέλει πρόκειται για αυτοκτονία, η σχέση μεταξύ τους πυκνώνει, γίνεται αλληλοκατανόηση, μέχρι που ένας δεύτερος θάνατος επαναφέρει τις υποψίες και περιπλέκει τα πράγματα...


Αστυνομικό θρίλερ, με νουάρ ατμόσφαιρα, σκληρά αρσενικά και femmes fatales. Αλλά μόνο ως πρόφαση. Η καρδιά του είναι μία ερωτική ιστορία με ρετρό αναφορές στο ψυχαναλυτικό σινεμά του Χίτσκοκ, την αισθητική ανεκπλήρωτου πόθου του Γουόνγκ Καρ-Γουάι, τη μελό συγκίνηση του Πέδρο Αλμοδόβαρ.

Δείτε το trailer της ταινίας:

[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video