ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Τοψίδης παρουσίασε τους πρώτους 8 υποψήφιους της Περιφερειακής Σύνθεσης στην Π.Ε. Δράμας

Ο Τοψίδης παρουσίασε τους πρώτους 8 υποψήφιους της Περιφερειακής Σύνθεσης στην Π.Ε. Δράμας
Τους πρώτους οκτώ υποψήφιους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Σύνθεσης στην Π.Ε. Δράμας, παρουσίασε ο επικεφαλής της παράταξης Χριστόδουλος Τοψίδης, κηρύσσοντας ουσιαστικά την έναρξη του αγώνα εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι είναι:
  • Βασιλειάδου Θένια - Οικονομολόγος / λογίστρια, Πρόεδρος Ποντιακού Συλλόγου Κάτω Νευροκοπίου "Αλέξανδρος Υψηλάντης".
  • Γκόντιας Χρήστος - Αγρότης, μέλος αγροτικού συνδικαλιστικού κινήματος.
  • Κιοσσές Χρήστος - Ελεύθερος επαγγελματίας, Δημοτικός σύμβουλος Δράμας, παλαίμαχος ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας.
  • Μουρβετίδης Μιχάλης - Ελεύθερος επαγγελματίας και καθηγητής μουσικής, πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Δράμας, Πρόεδρος Συλλόγου Φαρασιωτών Καππαδοκίας Χωριστής.
  • Μπαλαντινάκης Μανώλης - Χοροδιδάσκαλος παραδοσιακών χορών, Προπονητής ποδοσφαιρικών ομάδων.
  • Παναγιωτίδης Αλέξης - Ιατρός Γενικού Νοσοκομείου Δράμας, εντεταλμένος Σύμβουλος Υγείας Δήμου Δράμας, πρώην εντεταλμένος σύμβουλος Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Δράμας, πρώην Πρόεδρος Νομικού Προσώπου (ΚΑΠΗ, Παιδικοί Σταθμοί, ΚΗΦΗ Δήμου Δράμας).
  • Πατακάκης Αργύρης - Επιχειρηματίας, Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Δράμας με την Περιφερειακή Σύνθεση.
  • Τσαύλος Νίκος - Ελεύθερος επαγγελματίας, πρώην Αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Δράμας, Πρόεδρος σωματείου Δασεργατών Π.Ε. Δράμας.


Μετά την ανακοίνωση των ονομάτων και το καλωσόρισμα των νέων μελών στην παράταξη, ο επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης Χριστόδουλος Τοψίδης, δήλωσε σχετικά:

«Σήμερα από τη Δράμα κηρύσσουμε επίσημα την έναρξη του προεκλογικού μας αγώνα - ενός αγώνα που δεν έχει σταματήσει από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η ενασχόλησή μας με τον Β βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Περιφέρεια μας.

Η παράταξή μας από την ημέρα που δημιουργήθηκε παραμένει προσηλωμένη σε έναν στόχο και αυτός είναι ο άνθρωπος, ο πολίτης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, η πρόοδος και η ευημερία του. Είμαι περήφανος που όλα τα μέλη της παράταξης μας μέχρι σήμερα εργάζονται προσηλωμένα για την ανάδειξη των προβλημάτων της περιοχής μας, προτείνουν λύσεις, έχουν οργανωμένες προτάσεις, που όλες μαζί συνιστούν το πρόγραμμά μας που θα παρουσιαστεί εν ευθέτω χρόνω.

Γνωρίζω πολύ καλά ότι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, ελλείψει άλλων επιχειρημάτων διακινούν ανυπόστατες φημολογίες, αλλά δεν τους επιτρέπω να μας παρασύρουν σε κουτσομπολιά και κουβέντες καφενείου. Η δική μου απάντηση - η δική μας απάντηση είναι η προσήλωση στον στόχο και την πορεία μας η οποία θα είναι νικηφόρα χάρη στη στήριξη όλων υμών.

Από δω, από τη Δράμα, την οποία κάποιοι έχουν ξεχάσει και επιτρέπουν σε ορισμένους να τη διαχειρίζονται ως τσιφλίκι τους, υπόσχομαι ότι σε λίγους μήνες θα βάλουμε τέλος στις καθεστωτικές πρακτικές που κρατούν την Περιφέρεια μας καθηλωμένη στις τελευταίες θέσεις όλων των δεικτών.

Από δω από τη Δράμα, υπόσχομαι ότι σε λίγους μήνες κάθε Περιφερειακή Ενότητα και η Περιφέρεια μας συνολικά θα μπουν σε τροχιά ανάπτυξης και θα βγουν από τέλμα που τους έχει θέσει η ανίκανη σημερινή διοίκηση και το οποίο απεικονίζεται στους δείκτες της φτώχειας που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

Ευχαριστώ και καλωσορίζω όλα τα νέα μέλη της παράταξής μας, αλλά κυρίως ευχαριστώ τον κόσμο που μας δίνει δύναμη να ολοκληρώσουμε τον αγώνα που μόλις ξεκίνησε».

Σημειώνεται ότι οι ανακοινώσεις υποψηφίων ανά Περιφερειακή Ενότητα θα συνεχιστούν σε τακτά χρονικά διαστήματα από δω και στο εξής.

Βασιλειάδου - Τοψίδης

Γκόντιας - Τοψίδης

Κιοσσές - Τοψίδης

Μουρβετίδης - Τοψίδης

Μπαλαντινάκης - Τοψίδης

Παναγιωτίδης - Τοψίδης

Πατακάκης - Τοψίδης

Τσαύλος - Τοψίδης
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video