ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου το 15μελές του Ειδικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης

Στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου το 15μελές του Ειδικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης
Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε την πρώτη του συνεδρίαση το 15μελές του μαθητικού συμβουλίου του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου Αλεξανδρούπολης, τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023.

Τα παιδιά συνοδευόμενα από τον διευθυντή του σχολείου Δημήτριο Μαλκόπουλο και τις καθηγήτριες Μαρία Σερλέτη, Βασιλική Αλεξίου και Τριανταφυλλιά Γεωργιάδου, υποδέχτηκε αρχικά η αντιδήμαρχος Ελένη Ιντζεπελίδου που τους ενημέρωσε για τους βασικούς κανόνες που ισχύουν σε μια συνεδρίαση.


Αφού έλαβαν θέση στο προεδρείο και τα έδρανα, συμμετείχαν ενεργά και με ενθουσιασμό στη συζήτηση και ψήφισαν επί των θεμάτων που είχαν προετοιμάσει για την ατζέντα τους, μέσα σε πνεύμα δημοκρατικού διαλόγου, συνεργασίας και συλλογικότητας. Μέσα από τη λειτουργία του μαθητικού συμβουλίου διατύπωσαν τις προτάσεις τους, συζήτησαν με τον Δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη και πρότειναν λύσεις.


Με την υλοποίηση του μαθητικού δεκαπενταμελούς συμβουλίου που αποτελεί χώρο πρωτοβουλίας, αναζήτησης και δημιουργίας, οι μαθητές και μαθήτριες του Ειδικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν ενεργά στη ζωή και τη λειτουργία του σχολείου, αποκτώντας παράλληλα την ευκαιρία να εκτιμούν τη σημασία και το νόημα κάθε δραστηριότητας που λαμβάνει χώρα εντός αυτού.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video