ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το ξανθιώτικο συγκρότημα Underhill West στο κορυφαίο αμερικανικό περιοδικό Billboard Music World

Το ξανθιώτικο συγκρότημα Underhill West στο κορυφαίο αμερικανικό περιοδικό Billboard Music World
To συγκρότημα Underhill West, εν όψει της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου με τίτλο «Mission» έδωσε συνέντευξη στο αμερικάνικο και παγκοσμίως κορυφαίο μουσικό περιοδικό Billboard Music World με έδρα τη Νέα Υόρκη η οποία δημοσιεύθηκε μαζί με άρθρο που μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για το Ξανθιώτικο σχήμα και το νέο τους δίσκο!

Το Billboard αναφέρθηκε στο συγκρότημα ως: «...από τους πιο υποσχόμενους ανερχόμενους καλλιτέχνες εκεί έξω, φέρνοντας κάτι πρωτότυπο στη μουσική σκηνή, έναν ζωντανό ήχο βασισμένο στην κλασική ποπ μουσική με μια μοντέρνα ανατροπή...» και «...ένα εξαιρετικό μουσικό δίδυμο από την Ελλάδα, έτοιμοι να κατακτήσουν τον κόσμο...».


Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω περιοδικό έχει ιδρυθεί το 1894 στη Νέα Υόρκη και στην ιστορία του έχει πάρει συνεντεύξεις από συγκροτήματα όπως The Beatles, Rolling Stones, Queen κλπ.

Οι Ξανθιώτες Μιχάλης Χατζόπουλος και Τάσος Αβραμίδης που απαρτίζουν το σχήμα, έχοντας δώσει κι άλλες συνεντεύξεις τελευταία σε μεγάλα αμερικάνικα μουσικά περιοδικά, μίλησαν για την έμπνευση πίσω από τον καινούριο τους δίσκου, για το τι ελπίζουν για το μέλλον και το πόσο αγαπούν αυτό που κάνουν.


Με αυτό το γεγονός οι Underhill West γίνονται το πρώτο ανεξάρτητο pop ελληνικό συγκρότημα που προβάλλεται από τόσο κορυφαία μουσικά media με παγκόσμια εμβέλεια για την μουσική τους.

Διαβάστε όλη την συνέντευξη εδώ: www.billboardmusicworld.com/join-pop-duo-underhill-west-on-their-mission
 

Ακούστε τον καινούργιο δίσκο των Underhill West "Mission" εδώ: https://fanlink.to/MissionUW


Η επίσημη ιστοσελίδα των Underhill West: www.underhillwest.com

Social Media
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video