ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Eurobank: Κατάστημα νέας εποχής στην Αλεξανδρούπολη - Το πρώτο Phygital τραπεζικό κατάστημα στην περιφέρεια

Eurobank: Κατάστημα νέας εποχής στην Αλεξανδρούπολη, το πρώτο Phygital τραπεζικό κατάστημα στην περιφέρεια
Η Eurobank πρωτοπορεί και προσδιορίζει τη νέα αντίληψη για την Τραπεζική απαντώντας στις προκλήσεις του σύγχρονου περιβάλλοντος και προτάσσοντας την ανάπτυξη με κοινωνικό αποτύπωμα και τεχνολογίες αιχμής.

Με διαρκή στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη για όλους και την αξιοποίηση σύγχρονων τεχνολογιών στην υπηρεσία ενός ανθρωποκεντρικού μοντέλου τραπεζικής εξυπηρέτησης, η Eurobank μετασχηματίζεται υιοθετώντας το νέο Phygital μοντέλο, έναν ισορροπημένο συνδυασμό των μεγάλων δυνατοτήτων που παρέχει η τεχνολογία και της εμπειρίας του, υψηλής κατάρτισης, προσωπικού της Τράπεζας.


Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023, η Διοίκηση της Τράπεζας, στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας που πραγματοποιεί στην Θράκη, όπου παρουσίασε στην Αλεξανδρούπολη και την Πρωτοβουλία για την ενίσχυση της απασχόλησης στον ακριτικό Έβρο, εγκαινίασε το νέο Κατάστημα της Eurobank στην Αλεξανδρούπολη, στη Λεωφ. Δημοκρατίας & Αρκαδιουπόλεως, ένα κατάστημα νέας εποχής, στα πρότυπα του μοντέλου Phygital, το οποίο υπηρετεί τη νέα φιλοσοφία που συνδυάζει τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας με την εμπειρία και τη γνώση των στελεχών της Τράπεζας.


Τα πρώτα Phygital καταστήματα στην Αθήνα (οδός Βουκουρεστίου και οδός Κοραή) άνοιξαν τις πόρτες τους για το κοινό το Νοέμβριο του 2021. Τον  Οκτώβριο του 2022 εγκαινιάστηκε και το νέο Phygital κατάστημα της Τράπεζας στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη και, σταδιακά, το νέο μοντέλο των καταστημάτων επεκτείνεται γεωγραφικά και ήδη λειτουργούν οκτώ (8) future branches στη χώρα.


Αναφερόμενος στη φιλοσοφία του νέου μοντέλου καταστημάτων στο πλαίσιο του σχεδίου μετασχηματισμού της Τράπεζας, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, επικεφαλής Group Transformation, Digital & Retail Banking, κ. Αντρέας Αθανασόπουλος, σημείωσε ότι το κατάστημα της νέας εποχής είναι ένα πολυδύναμος συνδυασμός φυσικών και ψηφιακών δυνατοτήτων, για επιχειρήσεις και ιδιώτες πελάτες, με εξυπηρέτηση, χωρίς γκισέ και τείχη μεταξύ των πελατών και του προσωπικού και με την αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων καναλιών εξυπηρέτησης. Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι διαχρονικός ο στόχος για μια τράπεζα που θα είναι πάντα κοντά στον πελάτη, με εξατομικευμένες, προσωποποιημένες υπηρεσίες και προϊόντα, αξιοποιώντας την πρωτοποριακή εμπειρία εξυπηρέτησης στα καταστήματα νέας εποχής αλλά και το ολοκληρωμένο δίκτυο ψηφιακών καναλιών.


Τα Future branches, η νέα γενιά καταστημάτων της Τράπεζας, αποτυπώνει το νέο, άμεσο, προσωποποιημένο τρόπο εξυπηρέτησης. Στα καταστήματα νέας εποχής καταργούνται τα παραδοσιακά γκισέ, διαδραστικά service bars διευκολύνουν τις απλές συναλλαγές, ενώ στον ειδικό χώρο υποδοχής οι πελάτες μπορούν να ενημερωθούν για προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από φιλικές στη χρήση οθόνες. Παράλληλα, όμως παρέχεται η δυνατότητα της προσωπικής επαφής με τα στελέχη του καταστήματος, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όπου εξασφαλίζεται η απαραίτητη ιδιωτικότητα και ησυχία στη συζήτηση.


Τα future branches δημιουργήθηκαν και λειτουργούν με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον. Η εφαρμογή ψηφιακών μέσων καταργεί το έντυπο ενημερωτικό υλικό, ενώ η ηλεκτρονική υπογραφή και η ψηφιακή αποστολή εγγράφων ελαχιστοποιεί τις εκτυπώσεις τραπεζικών παραστατικών.


Η νέα αντίληψη για την Τραπεζική που έχει συστήσει και υλοποιεί με επιτυχία η Eurobank, κινείται σε απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στην επένδυση στην τεχνολογία και την αξιοποίηση της φυσικής παρουσίας, με στόχο την παροχή των βέλτιστων επιλογών εξυπηρέτησης. Επενδύοντας περισσότερα από 200 εκατ. ευρώ, την τελευταία τριετία σε έργα τεχνολογίας και με οδηγό μια φιλοσοφία καινοτομίας και πρωτοπορίας που υπηρετεί πιστά εδώ και πλέον τρεις δεκαετίες, η Εurobank παραμένει δίπλα στον πελάτη 24/7 με υπηρεσίες διαθέσιμες πάντα και παντού μέσω και των ψηφιακών της καναλιών.


Η εξυπηρέτηση γίνεται γρήγορη και αποτελεσματική με  εργαλεία όπως το m-Banking και το e-Banking, ενώ η ανθρώπινη επαφή βρίσκεται σταθερά στο επίκεντρο με το εξειδικευμένο προσωπικό της Eurobank δίπλα στον πελάτη με στόχο την κάλυψη όλων των αναγκών του. Σύγχρονες λύσεις, όπως το Eurobank mobile app, μέσω του οποίου οι πελάτες μπορούν εύκολα και με ασφάλεια να πραγματοποιήσουν 1.800 συναλλαγές και αιτήσεων νέων προϊόντων, ανέπαφες πληρωμές μέσω Apple Pay και Google Pay™, καθώς και η εφαρμογή Eurobank Smart POS, που μετατρέπει το κινητό της επιχείρησης σε POS, είναι διαθέσιμες. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στην πρωτοποριακή υπηρεσία v Banking που εισήγαγε, πρώτη, η Eurobank στην ελληνική αγορά με μεγάλη απήχηση και με την οποία εξυπηρετούνται ήδη 20.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις και 8.000 πελάτες personal Banking, διευκολύνοντας αισθητά και την e-χρηματοδότηση για επιχειρηματικά και στεγαστικά προϊόντα. Οι ίδιες υπηρεσίες παρέχονται και σε πελάτες του εξωτερικού, Επιπλέον, είναι σημαντικό να σημειωθεί πως παρέχεται δυνατότητα εξυπηρέτησης πελατών με ειδικές ικανότητες από εξειδικευμένους συμβούλους εκπαιδευμένων στη νοηματική.

Δείτε επίσης: Πρωτοβουλία της Eurobank για την ενίσχυση της απασχόλησης στον ακριτικό Έβρο


Δείτε το βίντεο του e-evros από τα εγκαίνια του καταστήματος στην Αλεξανδρούπολη:

[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video