ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κονσόλες εισόδου και άλλα αξεσουάρ για σπίτι με φινέτσα

Κονσόλες εισόδου και άλλα αξεσουάρ για σπίτι με φινέτσα
Η είσοδος ενός σπιτιού είναι πάντα σημαντική στα πλαίσια της διακόσμησης καθώς αποτελεί τον πρώτο χώρο που θα δει κάποιος όταν εισέλθει. Αξίζει λοιπόν να της δώσουμε τη δέουσα σημασία και να εστιάσουμε σε διακοσμητικά που θα την ανανεώσουν και θα την κάνουν να δείχνει το «προπύλαιο» ενός σπιτιού με ζεστασιά και υψηλή αισθητική.

Κονσόλες εισόδου που ξεχωρίζουν...

Οι κονσόλες εισόδου αποτελούν must have item της διακόσμησης καθώς αναδεικνύουν τον χώρο με έναν ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο. Ανακάλυψε μια μοναδική σειρά με επιλογές σε διαφορετικά και υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής, σε σχέδια και στυλ design αλλά και σε μια γκάμα με δημοφιλή brands.

Βρες ιδιαίτερα κομμάτια από σκαλιστό ξύλο αλλά και από μέταλλο και επίλεξε αυτό που ταιριάζει με την αισθητική του χώρου σου! Γνώρισε υπέροχες επιλογές που σου δίνουν και τη δυνατότητα του αποθηκευτικού χώρου με συρτάρια που χωράνε όλα τα απαραίτητα!

Μια πολύ όμορφη ιδέα με vintage αισθητική είναι η ξύλινη κονσόλα εισόδου με καθρέπτη, που θα δώσει έναν διαχρονικό αέρα στο χώρο σου.


Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου!

Από την είσοδο ενός σπιτιού δεν θα μπορούσε να λείπει με τίποτα ο καθρέπτης. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι αισθητικής και διακόσμησης και αποτελεί μια υπέροχη επιλογή για να ετοιμάζεσαι καθημερινά πριν τη δουλειά ή την έξοδό σου.

Ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία σε στυλ αλλά και μεγέθη καθρεπτών, με πολλά και διαφορετικά υλικά κατασκευής για να διαλέξεις. Δώσε στο χώρο σου μια νέα νότα φινέτσας και επίλεξε το κομμάτι που του ταιριάζει καλύτερα.

Μια ωραία επιλογή αποτελεί ο καθρέπτης δαπέδου, που μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε σημείο της εισόδου σου. Είναι μια μοντέρνα και πρακτική πρόταση που θα προσδώσει μια πολύ όμορφη εικόνα στο χώρο.


Επισκέψου το υπερσύγχρονο e-shop Agiovlasitis Home και επίλεξε τα καλύτερα προϊόντα διακόσμησης, μέσα από μια ποικιλία επιλογών και brands!
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video