ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο ΣΥΡΙΖΑ Έβρου αποχαιρετά με οδύνη και σεβασμό την Όλγα Γκιούρδα

Ο ΣΥΡΙΖΑ Έβρου αποχαιρετά με οδύνη και σεβασμό την Όλγα Γκιούρδα
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Έβρου με οδύνη και σεβασμό, αποχαιρετά την εμβληματική φυσιογνωμία της Αριστεράς, την αιώνια αγωνίστρια και μέλος του κόμματος, συντρόφισσα Όλγα Γκιούρδα.

Η Όλγα Γκιούρδα έφυγε σε ηλικία 92 ετών και αν μια λέξη την συνοδεύει πάντα αυτή θα είναι η λέξη αγωνίστρια.

Αγωνίστρια από τα μαθητικά της χρόνια, συμμετείχε στους αγώνες για την απελευθέρωση των Φερρών από τους Γερμανούς κατακτητές, μέχρι και στις εκλογές του 2019 που έδωσε τη μάχη πάντα για την αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ, διακινώντας ψηφοδέλτια.

Στη διάρκεια της ζωής της γνώρισε διώξεις και διακρίσεις όπως όλοι οι αριστεροί, αλλά το ηθικό της και ο αγωνιστικός της χαρακτήρας δεν κάμφθηκαν ποτέ.

Παρούσα και ενεργή πάντα και στα τοπικά ζητήματα της Αλεξανδρούπολης, συμμετείχε ενεργά ως εκλεγμένη στα δημοτικά συμβούλια με προτάσεις και κριτικές παρατηρήσεις. Συμμετείχε επίσης στα εθνικά ψηφοδέλτια του Συνασπισμού ως υποψήφια για το ελληνικό κοινοβούλιο.

Αφοσιώθηκε στον αγώνα για την απελευθέρωση των γυναικών και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων της γυναίκας.

Οι λέξεις Δημοκρατία, Ελευθερία, Δικαιοσύνη, Ισότητα, Άνθρωπος, για την Όλγα δεν αποτελούσαν απλά λέξεις ή έννοιες αλλά την ίδια της τη ζωή!

Όλες και όλοι εμείς που γνωρίσαμε και συναντηθήκαμε με την Όλγα θα τη θυμόμαστε πάντα με ένα κόκκινο γαρύφαλλο και την Αυγή στο χέρι, με δυναμικό και αιχμηρό λόγο υπέρ της αριστεράς, του καθημερινού αγώνα που όλοι έπρεπε να δίνουμε και θα την έχουμε ως πρότυπο για τους μελλοντικούς μας αγώνες.

Καλό σου ταξίδι συντρόφισσα Όλγα.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 στις 11:30 π.μ. στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής Αλεξανδρούπολης.

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Έβρου

[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video