ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Την πρώτη βασιλόπιτα της χρονιάς έκοψε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Την πρώτη βασιλόπιτα της χρονιάς έκοψε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Τηρώντας την παράδοση των τελευταίων 50 χρόνων, η Διοίκηση του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχθηκε το πρωί της Πρωτοχρονιάς στα γραφεία του ιστορικού συλλόγου, μέλη και φίλους της ομάδας και εκπροσώπους αρχών της πόλης για να τιμήσουν το έθιμο της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Η Διοίκηση του Εθνικού δέχθηκε τις ευχές του κόσμου του Εθνικού και των τοπικών αρχών για τη νέα χρονιά.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος ευλόγησε την πίτα και στον χαιρετισμό του επισήμανε «την σταθερή αξία του Εθνικού στην πόλη μας», ενώ ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ιωάννης Ζαμπούκης δήλωσε ότι στηρίζει τον αθλητισμό της πόλης έμπρακτα, με την ανανέωση και την αγορά νέου σύγχρονου αθλητικού εξοπλισμού σε όλα τα αθλήματα με ωφελημένους πάντα τους αθλητές και την πόλη.

Στην τελετή παρευρέθηκαν επίσης ο Βουλευτής Έβρου κ. Σταύρος Κελέτσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Θεόδωρος Βουρδόλης, ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής κ. Σάββας Σεφεριάδης, ο Πρόεδρος της Λέσχης Αλεξανδρουπολιτών κ. Νίκος Μανδάνης, ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Εθνικού και νυν συνεργάτης του κ. Κελέτση Γιώργος Μιχελής και φίλοι και μέλη της οικογένειας του Εθνικού.

Το φλουρί της βασιλόπιτας «έπεσε» στον Εθνικό!

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Εθνικού Αλεξανδρούπολης εύχονται στους αθλητές, τους προπονητές, τα στελέχη, τους γονείς των αθλητών και φυσικά σε όλο τον κόσμο που στηρίζει τον Εθνικό Καλή και Δημιουργική Χρονιά με Υγεία, Αγάπη, Άμιλλα και πολλές Αγωνιστικές Επιτυχίες!

Δείτε το βίντεο:

[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video