ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δήλωση Χριστόδουλου Τοψίδη αναφορικά με τις δηλώσεις του Θεόδωρου Σκίνδρη

Δήλωση Χριστόδουλου Τοψίδη αναφορικά με τις δηλώσεις του Θεόδωρου Σκίνδρη
Το πρωί της Δευτέρας 9/1/2023 ο δημοτικός σύμβουλος Διδυμοτείχου Θεόδωρος Σκίνδρης, μέσα από τη συχνότητα του ρ/σ Status Radio 94.2 ανακοίνωσε την «υποψηφιότητά» του με την Περιφερειακή Σύνθεση στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Επιθυμούμε να καταστήσουμε σαφές ότι η δήλωση του κου Σκίνδρη δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια, καθώς ουδέποτε επήλθε συμφωνία συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο της παράταξής μας.

Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης Χριστόδουλος Τοψίδης, δήλωσε σχετικά:

«Διανύουμε μία περίοδο έντονων διεργασιών αναφορικά με την κατάρτιση των ψηφοδελτίων της Περιφερειακής Σύνθεσης. Είναι γεγονός ότι υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον συμμετοχής από άνδρες και γυναίκες σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας ΑΜΘ και είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων γι’ αυτό. Αυτό το ενδιαφέρον συνιστά την έμπρακτη αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλει η παράταξή μας για την ανάδειξη των προβλημάτων που απασχολούν τις τοπικές μας κοινωνίες και τα οποία η παρούσα διοίκηση είναι ανίκανη να διαχειριστεί.

Ειδικά όμως για την περίπτωση του κου Σκίνδρη, θέλω να καταστήσω σαφές ότι ουδέποτε ήλθαμε σε συμφωνία για συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο μας και ακόμα και αν κάτι τέτοιο είχε συμβεί θα είχε ανακοινωθεί επίσημα και μέσα από τη σχετική διαδικασία που έχει προγραμματίσει η παράταξή μας για το προσεχές μέλλον, ώστε να συστήσει στο ευρύ κοινό τους ανθρώπους που θα τη στελεχώσουν ενόψει των εκλογών. Τον ευχαριστώ μεν για την προτίμησή του στο πρόσωπό μου και την παράταξή μας, εν τούτοις δεν αποτελεί αληθές γεγονός ο ισχυρισμός του ότι εντάχθηκε στο ψηφοδέλτιο μας».
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video