ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το 45ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας στην Αλεξανδρούπολη

Το 45ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας στην Αλεξανδρούπολη
Η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης συμμετέχει για ακόμα μια χρονιά στο πρόγραμμα “ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ” και φιλοξενεί για δυο ημέρες το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας στην Αλεξανδρούπολη.

Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στις 20:15 και την Τρίτη 31 Ιανουαρίου στις 21:30 θα προβληθούν συνολικά 12 διαφορετικές και βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης με ελεύθερη είσοδο.

Το πρόγραμμα "ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΡΑΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ" ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του '90 και συνεχίζει έως και σήμερα. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για την περαιτέρω προβολή της μικρού μήκους ταινίας εντάσσει στον ετήσιο προγραμματισμό του τη διοργάνωση προβολών ταινιών μικρού μήκους σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Σκοπός αυτού του προγράμματος είναι η επαφή του κοινού με την ελληνική μικρού μήκους ταινία.

Οι ταινίες που θα προβληθούν

1η ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ
Δευτέρα 30/1/2023 | Ώρα έναρξης 20:15
 1. 5pm Seaside του VALENTIN STEJSKAL
 2. Τοκάκης ή What’s My Name του ΘΑΝΟΥ ΤΟΚΑΚΗ
 3. KIDDO του ΜΙΧΑΛΗ ΚΙΜΩΝΑ
 4. Toxic Magnus του ΝΑΣΟΥ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ
 5. Όχι αύριο της ΑΜΕΡΙΣΣΑ ΜΠΑΣΤΑ
 6. Τσουλάκια της ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΜΑΥΡΙΔΟΥ
Συνολική διάρκεια προβολών ημέρας: 118'

2η ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ
Τρίτη 31/1/2023 | Ώρα έναρξης 21:30
 1. Δάφνη της ΤΩΝΙΑΣ ΜΙΣΙΑΛΗ
 2. Γιάμα του ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΚΑΛΙΟΥ
 3. Κάκτος του ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΟΥΡΑ
 4. Μάγµα της ΛΙΑΣ ΤΣΑΛΤΑ
 5. PENDULUS του ΓΚΟΤΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ
 6. Τελευταία Πνοή του ΧΑΡΗ ΡΑΦΤΟΓΙΑΝΝΗ
Συνολική διάρκεια προβολών ημέρας: 104'

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα προβολών του διημέρου θα βρείτε ΕΔΩ.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της>


Η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στις 22:15 στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης αμέσως μετά το πέρας της προγραμματισμένης προβολής.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video