ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Women in Tech Business: Μια σειρά συνεντεύξεων από γυναίκες προς όλες τις γυναίκες

Women in Tech Business: Μια σειρά συνεντεύξεων από γυναίκες προς όλες τις γυναίκες
To «Women in Tech Business», είναι μια σειρά συνεντεύξεων με γυναίκες που βρίσκονται σε θέσεις υψηλής ευθύνης, σε κορυφαίες εταιρίες τεχνολογίας. Αποτελείται από εννέα συνολικά συνεντεύξεις - επεισόδια, και απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες.

Με αφορμή την επιτακτική ανάγκη για ίση εκπροσώπηση και συμμετοχή των γυναικών στην αγορά εργασίας και σε εταιρίες τεχνολογίας, η σειρά «Women in Tech Business» επιχειρεί να προκαλέσει το στερεότυπο της ανδρικής κυριαρχίας στον τεχνολογικό κλάδο. Μέσα από ατομικές, «woman to woman» συνεντεύξεις, αναδεικνύεται η δυναμική προσωπικότητα και η σημαντική προσφορά των γυναικών στην επιστήμη και στην Τεχνολογική Βιομηχανία.

Οι γυναίκες στο «Women in Tech Business» περιγράφουν την επαγγελματική τους πορεία και εξέλιξη, τολμούν να αποκαλύψουν τις προσωπικές τους εμπειρίες, τις επιτυχίες και τις απογοητεύσεις τους. Μας βοηθούν να ανακαλύψουμε τον τρόπο με τον οποίον αντιμετώπισαν προκλήσεις και δυσκολίες και επιπλέον καταθέτουν την άποψη και την οπτική τους σε θέματα ισότητας και συμπερίληψης των γυναικών σε θέσεις υψηλής ευθύνης.

Σκοπός των συνεντεύξεων, είναι τα βιώματα και τα μηνύματα που μεταφέρονται, να αποτελέσουν ζωηρό κίνητρο και ζωντανό παράδειγμα ώστε να ενθαρρύνουν ακόμη περισσότερες γυναίκες, να ακολουθήσουν το δρόμο των θετικών και τεχνολογικών επιστημών, να έχουν μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία και να καταλάβουν ηγετικές θέσεις στον εργασιακό στίβο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η κα Μαρίκα Λάμπρου (Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Συγγραφέας): «Επειδή προκαλούμε αυτά που μας συμβαίνουν… ας μάθουμε να διεκδικούμε τα όνειρα μας χωρίς ενδοιασμούς».

Σύμφωνα με την κα Λένα Οικονόμου (Regional HR Manager at HP) «Οι γυναίκες που τολμούν, που διεκδικούν, που αμφισβητούν το status quo έχουν μια ισότιμη θέση στον κόσμο του επιχειρείν».

Ενώ απαραίτητο εφόδιο για να ανοίξει μια γυναίκα τα φτερά της και να πετάξει προς την επιτυχία είναι «το Πάθος και η Ανθεκτικότητα» υποστηρίζει η κα Λήδα Καράμπελα (Performance Coach).

Η παραγωγή πραγματοποιήθηκε από το DCN Global και το Mindspark+ με την υποστήριξη του ιδρύματος «Ίδρυμα Φρίντριχ Νάουμαν για την Ελευθερία».

H σειρά έκανε πρεμιέρα στην Δέλτα Τηλεόραση τον Οκτώβριο του 2022 και ολοκληρώνεται στις 27 Δεκεμβρίου με την προβολή του τελευταίου επεισοδίου.

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το πρόγραμμα και τη σειρά στον ιστότοπο: www.women-in-tech.gr

Τα επεισόδια της σειράς μετά την προβολή είναι διαθέσιμα στο κανάλι του Mindspark+ στο YouTube: www.youtube.com/c/themindspark
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video