ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επίσκεψη Σταύρου Κελέτση στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης

Επίσκεψη Σταύρου Κελέτση στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης
Το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης στο Αρίστηνο του Δήμου Αλεξανδρούπολης επισκέφθηκε σήμερα 21/12/2022 ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ Σταύρος Κελέτσης εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προσφέροντας συμβολικά δώρα για τα παιδιά, γλυκά, γραφική ύλη και τρόφιμα.


Ο κ. Κελέτσης συνομιλώντας με τον Διευθυντή του Παιδικού Χωριού SOS Θράκης κ. Γιώργο Βαφέα αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε να κάνει αυτή την επίσκεψη:

«Βρίσκομαι σήμερα εδώ μαζί σας, πρώτον βεβαίως εν όψει των γιορτών, μεταφέροντας την αγάπη μας στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Παιδικό Χωριό SOS, μαζί με κάποια μικρά συμβολικά δώρα και τρόφιμα προκειμένου να συμβάλλουμε με κάτι ελάχιστο κι εμείς στη δημιουργία της γιορτινής ατμόσφαιρας των Χριστουγέννων!

Το μήνυμα όμως που θέλω κυρίως να στείλω προς την ελληνική κοινωνία με τη σημερινή μου επίσκεψη στο «Παιδικό Χωριό SOS», είναι ότι η αρνητική επικαιρότητα σχετικά με τη διαχείριση και τα όσα απαράδεκτα συνέβαιναν στη λειτουργία μιας συγκεκριμένης δομής, δεν πρέπει να μας επηρεάζει αρνητικά και να απαξιώνει συνολικά το έργο που γίνεται στις κοινωνικές δομές που ασχολούνται με τα παιδιά που το έχουν ανάγκη και χρειάζονται τη στήριξή τους. Στηρίζουμε με τη σειρά μας αυτό το έργο που πρέπει να συνεχιστεί, και πιστεύουμε ότι η Ελληνική Πολιτεία πρέπει να επιβάλλει διάφανους κανόνες και αυστηρό έλεγχο στη λειτουργία τους».

[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video