ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Βραβεύσεις αριστούχων μαθητών και επιτυχόντων στα ΑΕΙ

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Βραβεύσεις αριστούχων μαθητών και επιτυχόντων στα ΑΕΙ
Βράβευση μαθητών από τον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Αλεξανδρούπολης


Την καθιερωμένη ετήσια τελετή βράβευσης των μαθητών που αρίστευσαν στην Α' ή Β' Λυκείου και εκείνων που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αλεξανδρούπολης.


Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης στον χαιρετισμό του συνεχάρη τις επιτυχούσες και τους επιτυχόντες για την διάκρισή τους, συνομιλώντας με την καθεμία και τον καθένα ξεχωριστά για τους στόχους και τα όνειρά τους, δηλώνοντας: «Είστε η νέα γενιά της Αλεξανδρούπολης και είμαστε υπερήφανοι για όλους εσάς».Βράβευση επιτυχόντων στα ΑΕΙ από τον Σύλλογο Άνθειας - Αρίστηνου "Σπάρτακος"


Μια μεγάλη στιγμή για την αναγνώριση της προσπάθειας και των κόπων των μαθητών που αρίστευσαν κατά την εκπαιδευτική τους χρονιά στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και πέτυχαν την είσοδο τους σε ΑΕΙ της χώρας, αποτέλεσε η βράβευση σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Πολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου Άνθειας - Αρίστηνου "Σπάρτακος" παρουσία του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και της Αντιδημάρχου Τραϊανούπολης Ελένης Ιντζεπελίδου.


Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά! Ένας νέος κύκλος ανοίγεται μπροστά τους στο γνωστικό ορίζοντα και όχι μόνο!


[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video