ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το νέο Προεδρείο του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ν. Έβρου

Το νέο Προεδρείο του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ν. Έβρου
Μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στο Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Νομού Έβρου (Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Έβρου) στις 26 Νοεμβρίου 2022, για την ανάδειξη Εκτελεστικής Γραμματείας και Ελεγκτικής Επιτροπής για 3ετή θητεία, η Εκτελεστική Γραμματεία συγκροτήθηκε ομόφωνα σε Σώμα κατά την 1η συνεδρίασή της την 1 Δεκεμβρίου 2022 με την παρακάτω σύνθεση:

Πρόεδρος: Τσίρτσης Παναγιώτης (ΔΑΚΕ)
Αναπληρωτής Πρόεδρος: Δινδίνης Νικόλαος (ΔΑΣ)
Γραμματέας: Κουσινίδης Χαρίλαος (ΑΕΠΠ)
Ταμίας: Μπίκος Ιωάννης (ΔΗΣΥΠ)
Γραμματέας Οργανωτικού: Σταυράκογλου Κωνσταντίνος (ΔΑΚΕ)
Μέλη:
Καραμπουναρλής Παύλος (ΔΑΚΕ)
Αραμπατζής Κωνσταντίνος (ΔΑΚΕ)
Στάμος Χαρίλαος (ΑΕΠΠ)
Παγωνίδης Δημήτριος (ΔΑΣ)

Η νεοεκλεγμένη Εκτελεστική Γραμματεία ευελπιστεί σε μια δημιουργική και αποτελεσματική συνεργασία με όλα τα Α'/θμια Σωματεία εργαζομένων του Νομού Έβρου και καλεί όλα τα μέλη σε έναν ενιαίο και δυναμικό αγώνα που θα προασπίζει τα εργασιακά δικαιώματα και την αξιοπρέπεια απέναντι σε όλα τα δυσβάσταχτα μέτρα (οικονομικά - μισθολογικά, εργασιακά - υπηρεσιακά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά) που επιβάλλονται αδιάκοπα.

«Επειδή στον αγώνα αυτό δεν μπορεί να είναι κανένας μόνος του, ευελπιστούμε στη συνέχιση της καλής συνεργασίας και με τους εκπροσώπους των άλλων τοπικών φορέων (μισθωτών του Ιδιωτικού Τομέα, Επαγγελματικών, Επιστημονικών, Παραγωγικών, Κοινωνικών και Πολιτιστικών φορέων), τους οποίους καλούμε σε ένα μαζικό αγώνα για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας» σημειώνει η νέα Ε.Γ. του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Έβρου.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video