ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: Επιμορφωτική συνάντηση με θέμα τη διδασκαλία των Μαθηματικών και της Γλώσσας στο Γυμνάσιο

Αλεξανδρούπολη: Επιμορφωτική συνάντηση με θέμα τη διδασκαλία των Μαθηματικών και της Γλώσσας στο Γυμνάσιο
Το 6ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με το ΕΠ.Ε.Σ., το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. (Α.Μ.Θ.), την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (παράρτημα Ν. Έβρου) και τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Ν. Έβρου διοργανώνει επιμορφωτική συνάντηση με θέμα: «Η διδασκαλία των Μαθηματικών, της Νεοελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας στο Γυμνάσιο: στοχεύσεις, προκλήσεις, προβληματισμοί, με αφετηρία τα Νέα Προγράμματα Σπουδών».

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, ώρες 17:30 - 19:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 6ου Πειραματικού Γυμνασίου (Ανθεμίου 1, Αλεξανδρούπολη).

Σκοπός της συνάντησης είναι η ενημέρωση των εκπαιδευτικών για θέματα που αφορούν σύγχρονους προσανατολισμούς στη μάθηση και τη διδασκαλία των Μαθηματικών και της Γλώσσας στο Γυμνάσιο, με αφορμή τα νέα Προγράμματα Σπουδών που θα εφαρμοστούν το επόμενο σχολικό έτος, 2023-2024.

Ομιλητές - Εισηγητές της επιμορφωτικής συνάντησης:
  • Ζωγραφάκη Μαρία, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου (ΠΕ02)
  • Ανταμπούφης Νικόλαος, Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου (ΠΕ03)

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Δήλωση συμμετοχής στην ηλεκτρονική φόρμα ΕΔΩ.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video