ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

4ος στην Ελλάδα ο Αθλητικός Σύλλογος ΑμεΑ Αλεξανδρούπολης ΚΟΤΙΝΟΣ

4ος στην Ελλάδα ο Αθλητικός Σύλλογος ΑμεΑ Αλεξανδρούπολης ΚΟΤΙΝΟΣ
Στην 4η θέση, μεταξύ 61 Σωματείων από όλη την Ελλάδα, με τη συλλογή 28 χρυσών μεταλλίων για το 2022, «φιγουράρει» ο Αθλητικός Σύλλογος ΑμεΑ Αλεξανδρούπολης «ΚΟΤΙΝΟΣ», σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ).

Η επίδοση αυτή, αποδεικνύει περίτρανα ότι ο Σύλλογος, βαδίζει με ήρεμα και σταθερά βήματα, πετυχαίνοντας τους στόχους που θέτει κάθε χρονιά, παρά τις δυσκολίες και αντιξοότητες που αντιμετωπίζει.

Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, ότι οι αθλήτριες και οι αθλητές του ΚΟΤΙΝΟΥ, κατάφεραν σχεδόν να διπλασιάσουν την συνολική συγκομιδή μεταλλίων (χρυσά, αργυρά και χάλκινα) σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά (2021), «σκαρφαλώνοντας» στην 7η θέση με 48 μετάλλια από τη 13η με 32 μετάλλια της περσινής γενικής κατάταξης.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες, τους αθλητές, τις προπονήτριες και προπονητές, αλλά και σε όλη τη μεγάλη οικογένεια του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ», που βρίσκεται κοντά τους και στηρίζει ποικιλοτρόπως τον Σύλλογο.

Ο σύλλογος ευχαριστεί όλες και όλους, ιδιώτες, επιχειρήσεις και φορείς, που με κάθε τρόπο βοηθούν.

Ευχαριστούν ιδιαίτερα τον μεγάλο τους… «χορηγό», την Δημοτική Αρχή Αλεξανδρούπολης και ειδικά τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Ζαμπούκη, για το προσωπικό του ενδιαφέρον και την… «αγωνία» του για όλα τα θέματα που απασχολούν τον Σύλλογο και όλων των συνεργατών του, που βρίσκονται πάντα δίπλα τους, δίνοντας λύσεις σε όποιο θέμα αντιμετωπίζουν.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Α.Σ. ΑμεΑ ΚΟΤΙΝΟΣ συμμετείχε σε 5 μόνο αθλήματα από τα 17 συνολικά Παραολυμπιακά αθλήματα που διοργανώνει η Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ, γεγονός που σηματοδοτεί τον νέο μεγάλο στόχο του «ΚΟΤΙΝΟΥ» για τη νέα χρονιά, με δημιουργία νέων τμημάτων και συμμετοχή σε περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις το 2023.

Ο Α.Σ. ΑμεΑ ΚΟΤΙΝΟΣ μας θέλει όλες και όλους κοντά του.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video