ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Γονέων Μαθητών ΑΜ-Θ για το θάνατο του 11χρονου μαθητή μέσα στο σχολείο

Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Γονέων Μαθητών ΑΜ-Θ για το θάνατο του 11χρονου μαθητή μέσα στο σχολείο
Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης είμαστε συγκλονισμένοι με την τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών, με το θάνατο του μικρού μαθητή και τον τραυματισμό άλλων δύο.

Δεν υπάρχουν λέξεις για να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια, τους συμμαθητές και τους εκπαιδευτικούς του αδικοχαμένου μαθητή... Είμαστε γονείς και σχίζεται το μέσα μας από ανείπωτη θλίψη...

Μπορούμε να εκφράσουμε μόνο οργή.

Οργή για την εγκληματική πολιτική της υποχρηματοδότησης της Παιδείας και της εργολαβοποίησης των υπηρεσιών των Δήμων, που τελούνται διαχρονικά από όλες τις κυβερνήσεις.

Μόνο όταν οι ανάγκες των παιδιών μας, οι δαπάνες για την Παιδεία σταματήσουν να μπαίνουν στο ζύγι του «κόστους - οφέλους», θα μπορούν τα παιδιά μας να πηγαίνουν σε ασφαλή σχολικά κτίρια, που δεν θα πέφτουν ταβάνια στα κεφάλια τους, που δεν θα πλημμυρίζουν με την πρώτη βροχή, που δεν θα βραχυκυκλώνει το ρεύμα, που δεν θα γκρεμίζονται από σεισμούς, που δεν θα παγώνουν το χειμώνα...

Ως Ομοσπονδία Γονέων καλούμε τις Ενώσεις και τους Συλλόγους Γονέων στην περιοχή μας να ενώσουμε τις φωνές μας για γενναία χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό, για την πλήρη και ασφαλή συντήρηση των σχολείων με ευθύνη του Κράτους, των Δήμων και της Περιφέρειας.

Οι ευθύνες θα αποδοθούν. Όμως δεν μπορούν να δώσουν άλλοθι στην αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης για σύγχρονα και ασφαλή σχολεία.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video