ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συμμετοχή του Δήμου Αλεξανδρούπολης στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia

Συμμετοχή του Δήμου Αλεξανδρούπολης στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia
Δυναμική ήταν η παρουσία του Δήμου Αλεξανδρούπολης στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia που έλαβε χώρα από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.


Στο πλαίσιο της πολιτικής εξωστρέφειας και των συστηματικών προσπαθειών ανάδειξης και προβολής των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετείχε για 2η συνεχή χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia που αποτελεί το κομβικό σημείο συνάντησης του τουριστικού κλάδου, δια του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη, του Αντιδημάρχου Βασίλη Δέλκου, του Προέδρου της ΤΙΕΔΑ Αναστάσιου Σεραφειμίδη και του Αντιπροέδρου της ΤΙΕΔΑ Πέτρου Κυριακίδη.


Από την 1η κιόλας ημέρα το περίπτερο του Δήμου Αλεξανδρούπολης αποτέλεσε πόλο έλξης και ενδιαφέροντος για επισκέπτες, τουριστικούς πράκτορες, φορείς του τουρισμού και δημοσιογράφους.

Στάση στο περίπτερο του Δήμου Αλεξανδρούπολης, επιδεικνύοντας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους για την περιοχή μας, έκαναν επίσης, η Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Άντζελα Γκερέκου, ο Γενικός Γραμματέας Ε.Ο.Τ. Δημήτρης Φραγκάκης και ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Λουτρών Ελλάδας Μάρκος Δανάς.


Επιπλέον, ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Bike Friendly Forum, συμμετείχε σε παράλληλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο «Νικόλαος Γερμανός» με τη συμμετοχή της Υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη, όπου αναλύθηκε η χρήση του ποδηλάτου ως ήπιου μέσου μετακίνησης των τουριστών όλων των ηλικιών και κάθε οικονομικής επιφάνειας.


Ο δήμαρχος παρουσίασε όλες τις ενέργειες και δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στον Δήμο Αλεξανδρούπολης τα τελευταία τρία χρόνια για την ανάπτυξη της ποδηλατικής κουλτούρας και την ενίσχυση της χρήσης του ποδηλάτου ως φιλικού προς το περιβάλλον μέσου και τόνισε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας για τους λάτρεις του ποδηλάτου.


Την εκδήλωση παρακολούθησαν εκπρόσωποι φορέων του ελληνικού τουρισμού, δήμοι-προορισμοί, ενώσεις και επαγγελματίες στον χώρο του τουρισμού, ποδηλατικές εταιρείες, τουριστικά γραφεία από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στους οποίους ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συστήθηκε ως #bikefriendly προορισμός!
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video