ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ολοκληρώθηκε η μεταστέγαση του Λιμεναρχείου Πόρτο Λάγους σε σύγχρονο κτίριο

Ολοκληρώθηκε η μεταστέγαση του Λιμεναρχείου Πόρτο Λάγους σε σύγχρονο κτίριο
Σε νέο σύγχρονο κτίριο στεγάζεται πλέον το Λιμεναρχείο του Πόρτο Λάγους Ξάνθης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΠΛΣ ΑΜΘ) η διαδικασία της μεταστέγασης  του Λιμεναρχείου Πόρτο Λάγους αντικειμενικά υπήρξε δύσκολη και χρονοβόρος.

Η ΕΠΛΣ ΑΜΘ επισημαίνει πως αντιμετώπισε τροχοπέδες οι οποίες υπερκεράστηκαν με την συμπαράσταση του Βουλευτή Ν.Δ. Ξάνθης κ. Τσιλιγγίρη Σπυρίδωνα, ο οποίος στάθηκε αρωγός και υποστηρικτής του έργου αναβάθμισης του Λιμεναρχείου, όσο και για της μεταστέγασης του στο παρόν κτίριο.

«Η φυσική και πολιτική ηγεσία, και ιδιαιτέρως ο κ. Υ.ΝΑ.Ν.Π. Πλακιωτάκης Ιωάννης για ακόμη μια φορά έδειξαν έμπρακτα την ευαισθητοποίησή τους για την ακριτική Θράκη ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα της Ένωσης μας» σημειώνει η ΕΠΛΣ ΑΜΘ τονίζοντας ότι το Λιμεναρχείο Πόρτο Λάγους πλέον της αναβάθμισης του στεγάζεται και στον ανάλογο χώρο.

Σε υπερσύγχρονο κτίριο 2.500 τ.μ. όλες οι Λιμενικές Υπηρεσίες της Ηγουμενίτσας

Πριν λίγες ημέρες, με Προγραμματική Σύμβαση, που υπεγράφη μεταξύ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και της Περιφέρειας Ηπείρου, το Κεντρικό Λιμεναρχείο και το σύνολο των αρχών του Λιμενικού Σώματος της Ηγουμενίτσας συγκεντρώνονται σε ενιαίο και υπερσύγχρονο κτίριο 2.500 τ.μ.


Το κόστος της μετεγκατάστασης, προϋπολογισμού 400.000 €, εξασφαλίστηκε με χρηματοδότηση της Γενικής Γραμματείας Λιμένων για έργα εσωτερικών διαμορφώσεων.

Το Λιμεναρχείο της Αλεξανδρούπολης πότε επιτέλους θα μεταστεγαστεί σε σύγχρονο και λειτουργικό κτίριο;
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video