ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων «Βιώσιμα Κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα»

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων «Βιώσιμα Κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα»
Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων «Βιώσιμα Κλωστοϋφαντουργικά Προϊόντα», 19-27 Νοεμβρίου 2022, υλοποιούνται ενημερώσεις ή δράσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση και την εκπαίδευση του κοινού, πολιτών και μαθητών στα βιώσιμα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα για ένα κόσμο με λιγότερα απόβλητα.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Ε.Ο.ΑΝ. που είναι ο Εθνικός Συντονιστής των δράσεων πρόληψης δημιουργίας αποβλήτων που υλοποιούνται μέσω της ευρωπαϊκής πλατφόρμας www.ewwr.eu, διοργανώνει δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με τη συμμετοχή μαθητών σχολείων Δημοτικού και Γυμνασίου με την υποστήριξη της εταιρείας EAST-WEST GREECE που δραστηριοποιείται στον τομέα της ανακύκλωσης ένδυσης και υπόδησης για τη συγκέντρωση, ζύγιση των ποσοτήτων των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου - Ιματιοθήκης του Πολυκοινωνικού του Δήμου.

Τα σχολεία που συμμετέχουν στη δράση θα ενημερωθούν και θα συγκεντρώσουν στον χώρο τους τα ανακυκλώσιμα προϊόντα και η εταιρεία θα τα συγκεντρώσει και θα τα διαχειριστεί είτε για ανακύκλωση είτε για επαναχρησιμοποίηση, και θα παραδώσει ποσότητες ρούχων από κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα που είναι από επαναχρησιμοποίηση για διάφορες ηλικιακές ομάδες στο Πολυκοινωνικό του Δήμου μας.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 στον χώρο του Πολυκοινωνικού μαθητές των 5ου και 9ου Δημοτικών Σχολείων και του 5ου Γυμνασίου συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους, θα παραδώσουν τους σάκους με τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα που συγκέντρωσαν στην εταιρία EAST-WEST, αρμόδια να τα διαχειριστεί, ενώ με τη σειρά της η εταιρία θα παραδώσει στο Πολυκοινωνικό είδη ένδυσης και υπόδησης για παιδιά και εφήβους (4-16 ετών).

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, ευαισθητοποιημένος σε θέματα ανακύκλωσης και ενημέρωσης της κοινής γνώμης σε περιβαλλοντικά ζητήματα, και σε άψογη συνεργασία με την ΕΟΑΝ συμμετέχει σε δράσεις για την εκπαίδευση και ενασχόληση των μαθητών και αυριανών δημοτών στην ανακύκλωση κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video