ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης για να συζητηθεί στο ΔΣ το θέμα της στέγασης του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αλεξ/πολης

Αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης για να συζητηθεί στο ΔΣ το θέμα της στέγασης του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης
Αίτημα για να συζητηθεί προ ημερήσιας διάταξης στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο της 28ης Νοεμβρίου το θέμα της στέγασης του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης, κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση.

Η δημοτική παράταξη σημειώνει ότι η απόφαση για την στέγαση του Καλλιτεχνικού Σχολείου ελήφθη σε προηγούμενο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, στο οποίο οι δημοτικοί σύμβουλοι προσκλήθηκαν αιφνιδιαστικά, και επειδή η διαδικασία έγινε διά περιφοράς δεν είχαν την δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα και να τοποθετηθούν και κυρίως δεν γνώριζαν και δεν ενημερώθηκαν ότι το σχολείο πρόκειται να στεγαστεί σε χώρους που χρησιμοποιούνται από το 3ο Γυμνάσιο.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, επειδή πιστεύουν πως ακριβώς στον αιφνιδιασμό αποσκοπούσε και η διά περιφοράς ψηφοφορία, και επειδή έχουν προκληθεί σοβαρές ενστάσεις από εκπαιδευτικούς και γονείς, ζητούν να συζητηθεί το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης, με την παρουσία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών και γονέων του 3ου Γυμνασίου.

Αναλυτικά το αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης:

Με ξαφνική πρόσκληση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης στις 14 Νοεμβρίου ελήφθη απόφαση με διά περιφοράς ψηφοφορία για την στέγαση του Καλλιτεχνικού Σχολείου.

Η διαδικασία που επέλεξε η δημοτική αρχή στέρησε τους δημοτικούς συμβούλους από τη δυνατότητα να πληροφορηθούν σοβαρές πλευρές του ζητήματος, δεν έδωσε την δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα ώστε εμπεριστατωμένα να τοποθετηθούν. Κυρίως δεν γνώριζαν ότι πρόκειται για στέγαση σε χώρους που χρησιμοποιούνται από το 3ο Γυμνάσιο (αίθουσες διδασκαλίας και εργαστήρια).

Στις εισηγήσεις του θέματος περιλαμβάνονταν η περσινή απόφαση της Επιτροπής Παιδείας που ομόφωνα γνωμοδότησε για την ίδρυση του σχολείου θέτοντας ως όρο την στέγαση του νέου σχολείου σε δικό του σύγχρονο κτήριο ώστε να μην δημιουργεί πρόβλημα σε άλλο σχολείο της Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ακόμη να εξασφαλιστούν όλες οι ειδικές υποδομές που χρειάζεται ένα τέτοιο σχολείο.

Η πρόταση να συστεγαστεί το Καλλιτεχνικό Σχολείο σε αίθουσες του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης δεν αποτέλεσε θέμα συνεδρίασης της Επιτροπής Παιδείας τα μέλη της οποίας αιφνιδιάστηκαν όπως και του Δημοτικού Συμβουλίου.

Επειδή πιστεύουμε πως ακριβώς στον αιφνιδιασμό αποσκοπούσε και η διά περιφοράς ψηφοφορία και κυρίως επειδή έχουν προκληθεί σοβαρές ενστάσεις από εκπαιδευτικούς και γονείς, ζητούμε να συζητηθεί το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης με την παρουσία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών και γονέων του 3ου Γυμνασίου.

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση

Δευτεραίος Σάββας
Δραμανίδου Νίκη
Βλισίδης Γεράσιμος
Βαρσαμάκης Χρήστος
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video