ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Περιφερειακή Σύνθεση: Ακόμη μια αρνητική πρωτιά για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ με ευθύνη του Χρήστου Μέτιου

Περιφερειακή Σύνθεση: Ακόμη μια αρνητική πρωτιά για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ με ευθύνη του Χρήστου Μέτιου
Ακόμη μία αρνητική πρωτιά καταγράφει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, που σύμφωνα με την Eurostat βρέθηκε το 2021 ανάμεσα στις 3 Περιφέρειες της Ευρώπης με το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας στους νέους 15-29 ετών!

Πιο συγκεκριμένα, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης το 45,1% των νέων (15-29 ετών) ήταν άνεργοι (δηλαδή περίπου 1 στους 2) την περσινή χρονιά και φυσικά η κατάσταση αυτή είναι ιδιαιτέρως ανησυχητική και η ευθύνη έχει ταυτότητα και ονοματεπώνυμο.

Φυσικά την κύρια ευθύνη για την κατρακύλα της Περιφέρειας μας φέρει ο Χρήστος Μέτιος και η Διοίκηση της οποίας ηγείται μόνο κατ’ ευφημισμόν. Διότι, αν όντως ασκούσε Διοίκηση θα ακούγαμε τη φωνή του στα πεδία των διεκδικήσεων, της προσέλκυσης επενδύσεων, της αύξησης του τουριστικού ρεύματος.

Όμως, αντί να δράσει σε όλα αυτά τα πεδία και σε πολλά περισσότερα προκειμένου να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και δη σε νέους ανθρώπους ώστε αυτοί να μην οδηγηθούν στο δρόμο της μετανάστευσης, αυτός επιλέγει να κρύβεται πίσω από το γραφείο του, προσποιούμενος ότι όλα είναι καλώς καμωμένα.

Ας ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ λοιπόν - αν έχει το θάρρος - σε όλους και όλες τους/τις πολίτες της Περιφέρειας ΑΜ-Θ που βλέπουν τα παιδιά τους να φεύγουν σε άλλες πόλεις ή και σε άλλες χώρες: ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ;

Ας ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ σε όλα αυτά τα παιδιά, που με μια βαλίτσα στο χέρι αναζητούν επαγγελματική αποκατάσταση: ΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ;

Η απάντηση είναι: ΤΙΠΟΤΑ. Και γιατί δεν θέλει, αλλά και γιατί δεν μπορεί. Γι’ αυτό και ήρθε η ώρα να πληρώσει την αδράνεια και την ανικανότητα του, με το ανάλογο τίμημα: το εισιτήριο για να πάει στο σπίτι του!

Από το Γραφείο Τύπου της Περιφερειακής Σύνθεσης
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video