ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σεμινάριο από "Το Χαμόγελο του Παιδιού" για δημόσιους λειτουργούς, εκπροσώπους φορέων των Δήμων Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου

Σεμινάριο από "Το Χαμόγελο του Παιδιού" για δημόσιους λειτουργούς, εκπροσώπους φορέων των Δήμων Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου
«Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Ολοκληρωμένες Χωρικές Συνέργειες για την Υγεία και την Προστασία των Παιδιών II (Integrated Territorial Synergies for Children Health and Protection ΙΙ) - INTERSYC II», πραγματοποιεί, Σεμινάριο Ενημέρωσης για δημόσιους λειτουργούς και εκπρόσωπους φορέων (Αστυνομία, Κοινωνικές Υπηρεσίες, Σχολικές μονάδες κλπ) για τις «Καλές πρακτικές διαχείρισης περιστατικών εξαφάνισης ανηλίκων και ενηλίκων», τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Γραμμής για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 και της Εθνικής Γραμμής για τους Αγνοούμενους Ενήλικες 1017, τις οποίες λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» 24/7, 365 ημέρες με εξειδικευμένους ψυχολόγους.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Ορεστιάδα και το Διδυμότειχο. Συγκεκριμένα:

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ: Τρίτη 22 Νοεμβρίου και ώρες 10.00 - 13:00 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Ορεστιάδας (Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 9-11).
Για την Ορεστιάδα δηλώστε συμμετοχή στην ηλεκτρονική φόρμα ΕΔΩ.
ή στείλτε email στο thesspress@hamogelo.gr

ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ: Τρίτη 22 Νοεμβρίου και ώρες 16:00 - 19:00 στην Αίθουσα Δημοτικού Αμφιθεάτρου του Δήμου Διδυμοτείχου (Βασ. Γεωργίου 1).
Για το Διδυμότειχο δηλώστε συμμετοχή στην ηλεκτρονική φόρμα ΕΔΩ
ή στείλτε email στο thesspress@hamogelo.gr

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και παρέχεται βεβαίωσης συμμετοχής.

Στόχος του εν λόγω Σεμιναρίου αποτελεί αφενός η ενημέρωση των εκπροσώπων των δημόσιων φορέων για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής γραμμής για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 και της Εθνικής Γραμμής για τους Αγνοούμενους Ενήλικες 1017, με σκοπό την αξιοποίηση της από όσο το δυνατόν περισσότερους κρατικούς φορείς και την βελτιστοποίηση της συνεργασίας τους με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και αφετέρου η μεταφορά τεχνογνωσίας στους παρευρισκομένους για την διαχείριση περιστατικών εξαφάνισης ανηλίκων και ενηλίκων με την χρήση εργαλείων όπως το Missing Alert App.

Η θεματική διάρθρωση του Σεμιναρίου αποτελείται από δυο μέρη. Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει την ενημέρωση για την λειτουργία της Ευρωπαϊκής Γραμμής για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 και την παρουσίαση των διαδικασιών που εφαρμόζει και των μέσων που χρησιμοποίει ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τα περιστατικά εξαφάνισης ανηλίκων και ενηλίκων, σε συνεργασία με τους αρμόδιους εμπλεκόμενους φορείς. Το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει την παρουσίαση της ομάδας Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», αλλά και τη θεματική ενότητα της σημασίας της ψυχολογικής υποστήριξης των μελών της οικογένειας ενός θύματος εξαφάνισης.

Στόχος του «INTERSYC II» είναι η ανάπτυξη μέσων για την προστασία των παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο και η βελτίωση του επιπέδου των υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας για τα παιδιά σε διασυνοριακές περιοχές της Ελλάδας και της Βουλγαρίας και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από εθνικούς πόρους των δύο συμμετεχουσών χωρών.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Ορεστιάδας και το Δήμο Διδυμοτείχου, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video