ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Ορεστιάδα

Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Ορεστιάδα
Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022 θα επισκεφτούν την Ορεστιάδα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Όλγα Γεροβασίλη, Βουλευτής Άρτας - Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Γιάννης Σαρακιώτης, Βουλευτής Φθιώτιδας - Αναπληρωτής Τομεάρχης Έρευνας και Τεχνολογίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Το πρόγραμμα των βουλευτών:

10:00 Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας και συνάντηση με υπηρεσιακούς παράγοντες και συνδικαλιστικούς φορείς.

11:00 Συνάντηση με τον Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας του ΔΠΘ και τους Προέδρους των Τμημάτων Αγροτικής Ανάπτυξης και Δασολογίας, Διαχείρισης Περιβάλλοντος &ι Φυσικών Πόρων.

12:00 Βόλτα στην κεντρική αγορά της Ορεστιάδας.

17:30 Συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Ηλέκτρα».

18:30 Κεντρική Πολιτική Εκδήλωση - Συζήτηση στο ξενοδοχείο «Ηλέκτρα» (Πανταζίδου 52, Ορεστιάδα), με εκπροσώπους τοπικών φορέων, συλλόγων, δημοσίων υπηρεσιών κλπ, κατά την οποία θα αναλυθούν οι 6 Εθνικές Προτεραιότητες - κυβερνητικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον γενικό τίτλο «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ», όπως αυτές έχουν διατυπωθεί στην πρόσφατη ΔΕΘ από τον Πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα.

Θα συζητηθούν και τα ιδιαίτερα τοπικά ζητήματα που αφορούν την περιοχή του βόρειου Έβρου, όπως το δημογραφικό, η ανεργία, το προτεινόμενο μοντέλο παραγωγικής ανασυγκρότησης, οι επιπτώσεις της ακρίβειας στην αγορά, στους ελεύθερους επαγγελματίες, στα νοικοκυριά, στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, τα προβλήματα της αποδυνάμωσης των πανεπιστημιακών σχολών της Ορεστιάδας, η υποστελέχωση των δημοσίων υπηρεσιών υγείας, παιδείας κ.ά. και θα ακολουθήσει πολιτικός διάλογος - συζήτηση.

[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video