ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γιορτή Εθελοντών Run Greece Αλεξανδρούπολης 2022 (photos)

Γιορτή Εθελοντών Run Greece Αλεξανδρούπολης 2022
Η καθιερωμένη πλέον «Γιορτή Εθελοντών», που αποτελεί θεσμό έπειτα από τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις στην Αλεξανδρούπολη, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022, στο Νομαρχείο, στην πρωτεύουσα του Έβρου.


Ήταν η τιμητική εκδήλωση για τους 360 συμμετέχοντες, θεσμικά και ατομικά, αλλά πάνω από όλα εθελοντικά, στη διεξαγωγή των αγώνων δρόμων πόλης RUN GREECE ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 2022 που διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ο ΣΕΓΑΣ, η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν και έλαβαν έπαινο συμμετοχής όλοι οι εθελοντές που έδωσαν το παρόν και συνέδραμαν στην ασφάλεια των διαδρομών και στην εξυπηρέτηση των 1500 δρομέων που έλαβαν μέρος στη μεγάλη φθινοπωρινή αθλητική εκδήλωση της πόλης.


Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ιωάννης Ζαμπούκης, η εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης Άννα Χωρινού, ο Υπεύθυνος Εθελοντών του Run Greece Αλεξανδρούπολης 2022 Κωνσταντίνος Χαριτόπουλος, ο Αστυνόμος Αθανάσιος Ζούπης εκπροσωπώντας τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Τροχαίας, ο Σημαιοφόρος Αθανάσιος Πατλατζιάνης εκπροσωπώντας το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, ο Πρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης Αυγερινός Μεσινέζης, ο Τεχνικός Διευθυντής του Δρομέα Θράκης Κωνσταντίνος Πατερόπουλος.


Οι φορείς που συμμετείχαν εθελοντικά είναι: XII Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «ΕΒΡΟΥ», Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης - Τμήμα Τροχαίας, Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, ΕΚΑΒ - Παράρτημα Αλεξανδρούπολης, Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, Σώμα Εθελοντών Νοσηλευτικής Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξανδρούπολης, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - Παράρτημα Έβρου και Παράρτημα Ροδόπης, Περιφερειακό Τμήμα Θράκης του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, Σύνδεσμος Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Θράκης, Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης, Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Παράρτημα Αλεξανδρούπολης, Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευση Έβρου, Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευση Έβρου, Μουσικογυμναστικός Σύλλογος Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Δρομέας Θράκης, Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Αλεξανδρούπολης «ΚΟΤΙΝΟΣ», Moto Club Alexandroupolis «ΟΙ ΑΓΡΙΑΝΕΣ», 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης, Μειονοτικό Σχολείο Σαπών, 2ο Σύστημα Προσκόπων Αλεξανδρούπολης, Πολιτιστικός Σύλλογος Λαδιωτών, Ομάδα Εθελοντών Αλεξανδρούπολης.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες...
[post_ads_2]










[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video