ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Χιονοστιβάδα απλήρωτων λογαριασμών ρεύματος - Υπερδιπλασιάστηκαν οι διακοπές σύνδεσης

Χιονοστιβάδα απλήρωτων λογαριασμών ρεύματος - Υπερδιπλασιάστηκαν οι διακοπές σύνδεσης
Για τις αυξημένες εντολές στις διακοπές ρεύματος, τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού στη ΔΕΗ αλλά και τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος που φαίνεται ότι θα επιβληθούν τον χειμώνα με βάση και τις αποφάσεις της Κομισιόν στο πλαίσιο της εξοικονόμησης ενέργειας, μίλησε στο Σin o Πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης.

Αναφορικά με τις εντολές για διακοπές ρεύματος ο κ. Μανιάτης τόνισε ότι «αυτήν τη στιγμή έχουμε ξεπεράσει τις 325.000, ενώ ολόκληρο το 2021 είχαμε περίπου 168.000 εντολές διακοπών».

Παρά τον υπερδιπλασιασμό που έχει ήδη σημειωθεί, εκτιμάται ότι ο ρυθμός διακοπών θα επιταχυνθεί τους επόμενους μήνες, καθώς δεκάδες χιλιάδες καταναλωτές δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν στις συνεχείς ρυθμίσεις των χρεών τους και ταυτόχρονα να πληρώνουν αυξημένους  λογαριασμούς.

Για τους διακανονισμούς ο κ. Μανιάτης επεσήμανε πως έχουν αυξηθεί κατά πολύ, που σημαίνει ότι αυτά τα ποσά που κάποιοι προσπαθούν να τα μεταφέρουν προς τα πίσω κάποια στιγμή θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα γιατί δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν οι καταναλωτές στις ρυθμίσεις και σίγουρα κάποια στιγμή θα γίνει έκρηξη και οι διακοπές θα είναι πάρα πολλές.

«Τώρα έχουμε διακοπές ρεύματος αλλά έχουμε και διακανονισμούς. Κάποια στιγμή δεν θα μπορούν να γίνουν άλλοι διακανονισμοί οπότε καταλαβαίνετε οι διακοπές θα είναι πάρα πολλές» σημείωσε ο κ. Μανιάτης.

Ο πρόεδρος των Τεχνικών της ΔΕΗ τονίζει ότι ο ΔΕΔΔΗΕ «πάσχει» από έλλειψη προσωπικού και εξαιτίας της συγκεκριμένης κατάστασης οι μετρήσεις αντί να γίνονται κάθε τέσσερις μήνες, γίνονται ακόμα και σε 8 μήνες!

Αναφορικά με τους έξυπνους ψηφιακούς μετρητές που είναι ευρωπαϊκή οδηγία ο κ. Μανιάτης τόνισε πως όχι μόνον δεν έχουν ακόμα μπει αλλά ο ΔΕΔΔΗΕ είναι ακόμα στο πρώτο στάδιο του διαγωνισμού.

Τέλος, εκτίμησε ότι σε περίπτωση που κλείσει η κάνουλα του φυσικού αερίου, αναγκαστικά θα υπάρξουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος τις ώρες αιχμής.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του Προέδρου της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ Κώστα Μανιάτη στην Έλλη Κομνηνού
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video