ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νέα υπηρεσία για ραντεβού στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Νέα υπηρεσία για ραντεβού στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης
Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση κάθε ενδιαφερόμενου για ραντεβού στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, τέθηκε σε λειτουργία την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 μία νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία κλεισίματος ραντεβού και μέσω Διαδικτύου.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί πλέον να κλείσει πρωινά και απογευματινά ραντεβού στο Νοσοκομείο και μέσω Διαδικτύου από την σελίδα του Νοσοκομείου www.pgna.gr ή από την σελίδα www.14500.gr

Εναλλακτικά, ο πολίτης μπορεί να κλείσει ραντεβού:
  • προσερχόμενος στο Νοσοκομείο,
  • καλώντας στους τηλεφωνικούς αριθμούς 25513-52461, 25513-52465 μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή, 8:00 π.μ. - 14:00 μ.μ. ή
  • με κλήση, από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο, στον αριθμό 14500, Δευτέρα - Κυριακή, 24 ώρες το 24ωρο.

Σε περίπτωση ακύρωσης ή μετάθεσης ραντεβού από το Νοσοκομείο, ο πολίτης που έχει κλείσει ραντεβού, ειδοποιείται αμέσως σχετικά, με δωρεάν μήνυμα που λαμβάνει στο τηλέφωνό του.

Επιπλέον, 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία του ραντεβού, ο πολίτης που έχει κλείσει ραντεβού, λαμβάνει δωρεάν μήνυμα υπενθύμισης στο τηλέφωνό του.

Οι χρεώσεις της υπηρεσίας ραντεβού 14500 είναι:
  • Από σταθερό τηλέφωνο: 0,83 Ευρώ ανά λεπτό
  • Από κινητό τηλέφωνο: 1,31 Ευρώ το πρώτο λεπτό και μετά ανά δευτερόλεπτο
  • Μέσω Διαδικτύου: 0,68 Ευρώ ανά ραντεβού/γραπτό μήνυμα (SMS)
συμπεριλαμβανομένων ΦΠΑ και Τελών Τηλεφωνίας.

Όπως δήλωσε ο Διοικητής του Π.Γ. Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελος Ρούφος «με την αναβάθμιση της υπηρεσίας ραντεβού, προσβλέπουμε στη βελτίωση της εμπειρίας του πολίτη κατά την αλληλεπίδρασή του με το Νοσοκομείο μας, στη βέλτιστη αξιοποίηση των διαθέσιμων ραντεβού στο Νοσοκομείο και στη μείωση του κόστους και του χρόνου εξυπηρέτησης του πολίτη».
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video