ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Απλήρωτες συμβασιούχες εργαζόμενες στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Απλήρωτες συμβασιούχες εργαζόμενες στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αλεξανδρούπολης
ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΣΤΟ Δ.Σ. της Δευτέρας 10/10/2022

Το τελευταίο χρονικό διάστημα προέκυψε και πάλι το θέμα των 17 συμβασιούχων βρεφοκόμων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Δηλαδή, μετά από τόσες διαμαρτυρίες, αποφάσεις του Δ.Σ. του Πολυκοινωνικού και του Δημοτικού Συμβουλίου εξακολουθούν να μένουν απλήρωτες για το μήνα Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Επίσης οι νέες συμβάσεις που κλήθηκαν να υπογράψουν και "ανέβηκαν" στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ είναι υπό αμφισβήτηση.

Ζητούμε να ενημερωθεί το ΔΣ για το τι πραγματικά συμβαίνει και αντί να λύνεται το πρόβλημα περιπλέκεται περισσότερο με αποτέλεσμα την απλήρωτη εργασία προσωπικού που χωρίς αυτό δεν λειτουργούν οι παιδικοί σταθμοί. Οι εργαζόμενες έχουν να πληρωθούν από τον Ιούλιο σε μια εποχή οξυμένων αναγκών των οικογενειών τους, γεμίζουν αγωνία και αβεβαιότητα για την συνέχιση της εργασίας τους.

Απαιτούμε να λήξει το πρόβλημα ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, να πληρωθούν οι μισθοί, να πάψει η αμφισβήτηση των συμβάσεων και να εξασφαλιστεί η εργασία για όλες τις εργαζόμενες για να λήξει δια παντός αυτή η πολύμηνη ταλαιπωρία.

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση

ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΒΛΙΣΙΔΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΔΡΑΜΑΝΙΔΟΥ ΝΙΚΗ
ΒΑΡΣΑΜΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video