ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εγκαινιάστηκε το Γραφείο του Παραρτήματος ΑμεΑ Διδυμοτείχου

Εγκαινιάστηκε το Γραφείο του Παραρτήματος ΑμεΑ Διδυμοτείχου
Ο Νομαρχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Ν. Έβρου, η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος ΑμεΑ Διδυμοτείχου και οι Εθελοντές Ενεργοί Πολίτες σε συνεργασία και από κοινού, πραγματοποίησαν το Σάββατο 1 Οκτωβρίου μια διπλή εκδήλωση. Τα εγκαίνια και τον Αγιασμό του νεοδημιουργηθέντος γραφείου του Παραρτήματος ΑμεΑ Διδυμοτείχου και την ομιλία του Παγκόσμιου Πρωταθλητή ΑμεΑ Ανδρέα Μόμτσου.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού στο χώρο του Δημαρχείου Διδυμοτείχου, μέσα στο οποίο στεγάζεται το νέο γραφείο του παραρτήματος ΑμεΑ.


Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ιερού Ναού Παναγίας Ελευθερώτριας η ομιλία του Παγκόσμιου Πρωταθλητή ΑμεΑ Ανδρέα Μόμτσου με τίτλο «Η Αναπηρία τρόπος ζωής και όχι ντροπής», μέσα σε μια συγκινησιακή ατμόσφαιρα. Στο τέλος της εκδήλωσης παρατέθηκε μπουφές.


Κατά την ομιλία τιμήθηκε ο Ανδρέας Μόμτσος για την προσφορά του καθώς και ο κ. Χρήστος Στοάκης ο οποίος δώρισε ένα αναπηρικό αμαξίδιο για τις ανάγκες των μελών του γραφείου.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, ο Βουλευτής Έβρου κ. Δερμετζόπουλος Χρήστος, εκπρόσωποι των Βουλευτών Έβρου Δημοσχάκη Αναστάσιου, Κελέτση Σταύρου και Γκαρά Αναστασίας, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Δελισταμάτης Βασίλης, ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Χατζηγιάννογλου Ρωμύλος, ο εκπρόσωπος της Κοινότητας Διδυμοτείχου Γκουντινάκης Δημήτριος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μεταξάδων Κισσούδης Χρήστος, ο Διοικητής της 16ης Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Διδυμοτείχου Υποστράτηγος Χατζηγεωργίου Θεόδωρος, ο Υποδιοικητής της 16ης Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Ταξίαρχος Γιοβανούδης Νικόλαος, ο Διοικητής της 30ης Μ/Κ Ταξιαρχίας Ταξίαρχος Κοκκινίδας Ευστράτιος, ο εκπρόσωπος της 1η ΜΣΕΠ Πολεμικής Αεροπορίας Αν/σγος Σιδέρης Γιαννούλης, η Διοικητής της Σχολής Αστυνομίας Διδυμοτείχου Αστυνόμος Α' Πουρναρά Αναστασία, η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου Μεμετζή Άννα, ο Ολυμπιονίκης Γκατσιούδης Κώστας, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, αλλά και πολίτες, τους οποίους οι διοργανωτές ευχαριστούν από καρδίας, που παραβρέθηκαν σε αυτήν την τόσο σημαντική στιγμή, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι αγκαλιάζουν και υποστηρίζουν αυτό το εγχείρημα.


Επίσης ευχαριστούν το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Δαμασκηνό για την πλήρη υποστήριξη και την παραχώρηση της αίθουσας για την πραγματοποίηση της ομιλίας, τον Δήμο Διδυμοτείχου που παραχώρησε το υπ’ όψιν γραφείο, όλους τους χορηγούς για τις δωρεές και τέλος όλα τα μέλη των Ενεργών Εθελοντών Πολιτών που συνέβαλλαν τα μέγιστα.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video