ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Αλεξανδρούπολης - Παλαγίας

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Αλεξανδρούπολης - Παλαγίας
Σε συνέχεια των κυκλοφοριακών παρακάμψεων στη δημοτική οδό που συνδέει την Αλεξανδρούπολη με τον οικισμό της Παλαγίας, λόγω της κατασκευής της Ανατολικής Περιφερειακής Οδού Αλεξανδρούπολης και την εκτέλεση εργασιών στην περιοχή της νέας Γέφυρας Γ3, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε ότι, από τις 12 έως τις 25 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν εργασίες βελτίωσης της ανώνυμης αγροτικής οδού παραπλεύρως της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (αποχέτευση ομβρίων, ασφαλτόστρωση κλπ).


Ως εκ τούτου, για το εν λόγω χρονικό διάστημα η συγκεκριμένη αγροτική οδός θα παραμείνει κλειστή και η κυκλοφορία των οχημάτων από Αλεξανδρούπολη προς τον οικισμό Παλαγίας θα διεξάγεται μέσω της οδού Ηροδότου με στροφή δεξιά σε ανώνυμη δημοτική οδό (προ της εισόδου στην Εγνατία Οδό), η οποία οδηγεί στη Δημοτική Οδό Αλεξανδρούπολης - Παλαγίας, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων από τον οικισμό Παλαγίας προς την Αλεξανδρούπολη θα εξυπηρετείται είτε μέσω της οδού Αναπαύσεως είτε από την Δημοτική Οδό Παλαγίας - Αλεξανδρούπολης, μέσω ανώνυμης Δημοτικής Οδού που οδηγεί στην οδό Ηροδότου με αριστερή στροφή (μετά την γέφυρα της Εγνατίας Οδού).


Να σημειωθεί ότι στην οδό Ηροδότου (ύψος κόμβου Κίρκης) έχει τοποθετηθεί εργοταξιακή σήμανση για μειωμένη ταχύτητα καθώς και Καθρέφτης Ελέγχου Κυκλοφορίας στο κόμβο της Κίρκης.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video