ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συμμετοχή του Δήμου Ορεστιάδας στο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων

Συμμετοχή του Δήμου Ορεστιάδας στο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων
Ο Δήμος Ορεστιάδας συμμετείχε στο 18ο Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), το τριήμερο 6 έως 8 Οκτωβρίου, με θέμα: «Η Αυτοδιοίκηση κοντά στον άνθρωπο για Ενιαία Υγεία και έναν καλύτερο πλανήτη».

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στη Βούλα υπό την αιγίδα και την πλήρη ευθύνη της Περιφέρειας Αττικής, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, Δημάρχων από όλη την Ελλάδα, κορυφαίων επιστημόνων από το χώρο της υγείας και πλήθους αυτοδιοικητικών.


Περισσότεροι από 130 ομιλητές και ομιλήτριες, ιατροί, ερευνητές, ειδικοί επιστήμονες, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης και της κεντρικής πολιτικής σκηνής, ανέδειξαν τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζει η Αυτοδιοίκηση στην επίλυση των προβλημάτων της δημόσιας Υγείας και την αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχονται στους πολίτες.


Στον Δήμαρχο Ορεστιάδας κ. Βασίλειο Μαυρίδη έγινε η ιδιαίτερη τιμή, μαζί με τους δήμαρχους Παλαιού Φαλήρου κ. Ιωάννη Φωστηρόπουλο, Μεταμορφώσεως κ. Στράτο Σαραούδα και τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Ανδρέα Λεωτσάκο, να συμμετάσχει στον σχολιασμό του συνόλου της Α' Ενότητας του Συνεδρίου που αφορούσε τις 6 βασικές πολιτικές και τους επιδιωκόμενους στόχους των Υγιών Πόλεων για την 7η φάση 2019-2025, «Σύμφωνο Δημάρχων Κοπεγχάγης».


Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας αναφέρθηκε στα οφέλη που αποκόμισε ο Δήμος Ορεστιάδας από τη μακρόχρονη συνεργασία με το ΕΔΔΥΠΠΥ και πως οι εμπειρίες που απέκτησε συνέβαλλαν στην εφαρμογή μιας πολιτικής με γνώμονα τον πολίτη και το ευ ζην. Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής είναι η πιστοποίηση του Δήμου Ορεστιάδας ως υγιούς πόλης και η ένταξή του στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του ΠΟΥ.


Η Γενική Γραμματέας του Δήμου, κα Ζαχαρούλα Πέπη, μετά από πρόσκληση του ΕΔΔΥΠΠΥ, παρουσίασε την Πολιτική του Δήμου Ορεστιάδας στον 6ο Πυλώνα των Υγιών Πόλεων που αφορά την προστασία του πλανήτη από την υποβάθμιση (Πυλώνας «Πλανήτης»), προβάλλοντας παράλληλα βίντεο με φωτογραφίες του Δήμου Ορεστιάδας.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video