ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πρωτοποριακή θεραπεία για καρκινοπαθείς στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Πρωτοποριακή θεραπεία για καρκινοπαθείς στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης
Ο Διοικητής και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Ρούφος, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα δυνατότητα του Εργαστηρίου της Πυρηνικής Ιατρικής του Π.Γ. Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα την πραγματοποίηση για πρώτη φορά ραδιοϊσοτοπικής θεραπείας με Λουτέσιο (Lutetium) 177Lu σε ασθενή με μεταστατική νόσο από Νευροενδοκρινή κακοήθη νεοπλασία.

Η εν λόγω θεραπεία στα πλαίσια της παροχής υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών στους καρκινοπαθείς ασθενείς μας είναι πρωτοποριακή και αποτελεσματική στις σπάνιες αυτές νόσους και επιφέρει εκλεκτική θεραπεία στους όγκους, ανακούφιση στον πόνο, τα συμπτώματα των ασθενών καθώς και αύξηση του χρόνου επιβίωσής τους.

Για τον σχεδιασμό και την πραγματοποίηση της θεραπείας συνεργάστηκαν άψογα η ιατρική ομάδα του Καθηγητή Πυρηνικής Ιατρικής ΔΠΘ κ. Αθανασίου Ζησιμόπουλου, Διευθυντή του Εργαστηρίου Πυρηνικής Ιατρικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Ακτινοφυσικοί, Νοσηλευτές, Τεχνολόγοι καθώς και οι Διοικητικές υπηρεσίες του Π.Γ. Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Τέτοιες σημαντικές θεραπείες καθιστούν το Εργαστήριο της Πυρηνικής Ιατρικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης κέντρο αναφοράς όχι μόνο για την Περιφέρεια της Αν. Μακεδονίας και Θράκης και μας γεμίζουν ελπίδα και αισιοδοξία.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video