ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επαναλειτουργούν τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Επαναλειτουργούν τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αλεξανδρούπολης
Η Διοίκηση του Πολυκοινωνικού Δήμου Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας των ΚΑΠΗ του Δήμου Αλεξανδρούπολης, μετά από μακρά περίοδο διακοπής της λειτουργίας τους, λόγω της πανδημίας Covid-19 και των περιορισμών.

Με την επαναλειτουργία των ΚΑΠΗ δίνεται η ευκαιρία στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας, στις ευπαθείς ομάδες, στις ομάδες γυναικών δημιουργικής απασχόλησης να παραμείνουν ενεργοί και δραστήριοι.

O Δήμος και το Πολυκοινωνικό στοχεύουν στην υλοποίηση δράσεων υποστήριξης, φροντίδας, ενδυνάμωσης, τόνωσης, αυτοπεποίθησης καθώς και ενίσχυση του αισθήματος ανεξαρτησίας, αυτάρκειας, προσφοράς και κοινωνικής συμμετοχής, πάντα με ασφάλεια και τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 10:00 π.μ. θα γίνει η έναρξη - 1η συνάντηση της Ομάδας Γυναικών Δημιουργικής Απασχόλησης και Εθελοντισμού, όπου θα γίνεται κάθε Τρίτη ώρα 10:00 π.μ. στο χώρο του Β΄ ΚΑΠΗ, Γ. Καρτάλη 2, στο ισόγειο στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.

Θα γίνουν οι αντίστοιχες συναντήσεις - ενημερώσεις και στα δημοτικά διαμερίσματα Λουτρού - Άνθειας - Αρίστεινου.

Επιπροσθέτως ενημερώνουμε ότι:

Το Ιατρείο λειτουργεί:
  • Στο χώρο του Πολυκοινωνικού, Τρίτη - Τετάρτη - Πέμπτη, ώρες 13:00 - 15:00.
  • Στο ΚΑΠΗ Φερών, Δευτέρα και Παρασκευή, ώρες 13:00 - 15:00.

Το Φυσικοθεραπευτήριο λειτουργεί καθημερινά.

Για τις παραπάνω υπηρεσίες απαιτείται προγραμματισμός ραντεβού και μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 25510-22111.

Οι ανανεώσεις και οι εγγραφές νέων μελών συνεχίζονται στο γραφείο του ΚΑΠΗ, ώρες 8:00 - 13:00. Συμμετοχή 5 ευρώ το μέλος.

Τέλος, σύντομα θα ξεκινήσουν ομάδες γυμναστικής και χορού.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή να έχουν νοσήσει πρόσφατα. Τα πιστοποιητικά θα ελέγχονται βάσει του νόμου ΦΕΚ Β΄ 4756/22.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video