ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: Παρουσίαση του βιβλίου «Δέσποινα, μάτια μου» της Γιασεμίν Οζέκ

Αλεξανδρούπολη: Παρουσίαση του βιβλίου «Δέσποινα, μάτια μου» της Γιασεμίν Οζέκ
Οι εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ και η ομάδα ανάγνωσης του καφε-βιβλιοπωλείου ΚΑΦΚΑ, που τους τελευταίους μήνες διαβάζει βιβλία σχετικά με το 1922, συστήνουν τη συγγραφέα Γιασεμίν Οζέκ και συνομιλούν μαζί της για το βιβλίο της «Δέσποινα, μάτια μου».

Η εκδήλωση, ανοιχτή για το κοινό, θα γίνει τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στις 6:30 μ.μ. στο καφε-βιβλιοπωλείο ΚΑΦΚΑ (Εμπορίου 41, Αλεξανδρούπολη).

Προλογίζουν:
  • ΜΑΡΑΓΚΟΖΑΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ, συγγραφέας, δημοσιογράφος.
  • ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΑΣΣΑΣ, φιλόλογος.
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ, καθηγητής ξένων γλωσσών.

Η Γιασεμίν Οζέκ γεννήθηκε το 1980 στην Κωσταντινούπολη και είναι εγγονή ανταλλαγέντων. Σπούδασε κινηματογράφο, τηλεόραση και ραδιόφωνο στην Academi Istanbul. Κειμενογράφος σε διαφημιστικές εταιρίες έγραψε το σενάριο σε τηλεοπτικές σειρές (Buyuk Surgun Kafkasya, Tatli Intikam, κ.ά.) ενώ το τελευταίο της μυθιστόρημα είναι το «Αγγελική και ο Μεχμέτ». Πήρε το βραβείο ντοκιμαντέρ της Τουρκικής Ραδιοτηλεόρασης για τον σεισμό στο Βαν.

Το «Δέσποινα μάτια μου» είναι μυθιστόρημα για μια τραυματική ιστορική στιγμή, μέσα από τα μάτια ενός παιδιού, που βιώνει όλες τις πτυχές της ανταλλαγής, του ξεριζωμού, του αβάσταχτου αποχωρισμού: αγάπη, φόβο, μίσος, λαχτάρα, προβλήματα ταυτότητας.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video