ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στην κατεδάφιση ετοιμόρροπων οικοδομών προχωρά ο Δήμος Αλεξανδρούπολης

Στην κατεδάφιση ετοιμόρροπων οικοδομών προχωρά ο Δήμος Αλεξανδρούπολης
Στην επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος που άπτεται της ασφάλειας των πολιτών, προχωρά ο Δήμος Αλεξανδρούπολης.

Με ανάθεση εκτέλεσης του έργου «Εργασίες άρσης επικινδυνότητας τμημάτων οικοδομών Δήμου Αλεξανδρούπολης», ύψους 37.200 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, ξεκινούν άμεσα από τον ανάδοχο οι εργασίες κατεδάφισης καταγεγραμμένων ετοιμόρροπων οικοδομών στις Δ.Ε. Αλεξανδρούπολης και Φερών καθώς και οι εργασίες άρσης επικινδυνότητας σε ορισμένες πολύ επικίνδυνες πολυώροφες οικοδομές στον αστικό ιστό της πόλης της Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις του Νόμου περί Επικίνδυνων Οικοδομών.

Η πρώτη περίπτωση αφορά οικοδομές - κτίσματα που έχουν κριθεί ως κατεδαφιστέα από την Επιτροπή Επικινδύνως Ετοιμόρροπων Οικοδομών ενώ η δεύτερη περίπτωση αφορά οικοδομές - κτίσματα που έχουν χαρακτηριστεί επικίνδυνες λόγω των έντονων προβλημάτων που παρουσιάζουν σε στοιχεία των όψεών τους, με αποτέλεσμα την πιθανή πτώση σαθρών επιχρισμάτων και στοιχείων από σκυρόδεμα στα πεζοδρόμια και στους δρόμους έμπροσθεν αυτών αποτελώντας άμεσο κίνδυνο για πεζούς και οχήματα.

Να σημειωθεί ότι το έργο θα εκτελεστεί μέσα σε συνολική προθεσμία δώδεκα μηνών ενώ ο Δήμος θα προχωρήσει στη συνέχεια στον καταλογισμό των δαπανών κατεδάφισης και εργασιών άρσης της επικινδυνότητας στους ιδιοκτήτες των ακινήτων, με είσπραξη μέσω του Δημόσιου Ταμείου.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video