ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος οστεοπόρωσης σε Αλεξανδρούπολη και Φέρες

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος οστεοπόρωσης σε Αλεξανδρούπολη και Φέρες
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης (20 Οκτωβρίου) και στο πλαίσιο εφαρμογής προγραμμάτων προληπτικής ιατρικής, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Αλεξανδρούπολης διοργανώνει τις ακόλουθες δράσεις με σκοπό την έγκαιρη διάγνωση της οστεοπόρωσης:

▪ Την Πέμπτη 20/10/2022, ώρες 9:00 - 13:00 μπροστά από το Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από το Κέντρο Υγείας Αλεξανδρούπολης θα ενημερώνει τους πολίτες για τη σπουδαιότητα της έγκαιρης διάγνωσης της οστεοπόρωσης διανέμοντας παράλληλα ενημερωτικό υλικό. Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να μεταβαίνουν άμεσα στο Κέντρο Υγείας (χωρίς να έχει προηγηθεί ραντεβού) και επιτόπου να γίνεται η μέτρηση οστικής πυκνότητας, εντελώς δωρεάν. Τα αποτελέσματα θα αξιολογούνται από τους ορθοπεδικούς της δομής και θα δίνονται οι ανάλογες οδηγίες.

▪ Το Σάββατο 22/10/2022, ώρες 9:30 - 12:00 στις Φέρες, στην κάτω πλατεία, θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη δράση ενημέρωσης για τον προληπτικό έλεγχο της οστεοπόρωσης. Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με επικεφαλής τον ορθοπεδικό Χρήστος Βαλκάνη, θα ενημερώνουν του πολίτες, οι οποίοι άμεσα και χωρίς να έχει προηγηθεί ραντεβού θα μπορούν να μεταβαίνουν στο τοπικό ακτινοδιαγνωστικό κέντρο του ακτινολόγου κ. Ιορδανίδη όπου θα γίνεται εντελώς δωρεάν η μέτρηση οστικής πυκνότητας. Τα αποτελέσματα θα αξιολογούνται από τον ιατρό κ. Βαλκάνη και θα δίνονται οι κατάλληλες οδηγίες.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video