ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πόλη & Πολίτες: “Η παράταξή μας συνεχίζει υπέρ των δημοτών μας”

Πόλη & Πολίτες: Η παράταξή μας συνεχίζει υπέρ των δημοτών μας
Απέναντι στην ρητορική του κ. Ζαμπούκη για... φαγούρα και την παγκοσμίως μοναδική, πολιτικά, τακτική να ασκεί αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση, εμείς αποδεικνύουμε πως εντός του Δημοτικού Συμβουλίου παράγουμε έργο προς όφελος των δημοτών μας. Στην χθεσινή συνεδρίαση, έπειτα από εισηγήσεις ή παρεμβάσεις μας, ψηφίστηκαν ομόφωνα από το σώμα τα παρακάτω σημαντικά ζητήματα:

1. Η οριζόντια μείωση των διδάκτρων κατά 20% στο Δημοτικό Ωδείο ως ελάφρυνση προς τον οικογενειακό προϋπολογισμό εν όψει του δύσκολου χειμώνα που είναι μπροστά μας.

2. Η διεκδίκηση εξαίρεσης του Δήμου μας από ΦΕΚ το οποίο είχε εκδοθεί και όριζε πως γύρω από τον Φάρο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε οικοδομική και επαγγελματική δραστηριότητα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, για παράδειγμα, οι κάτοικοι των πέριξ οικοδομών να μην μπορούν να κάνουν καμία παρέμβαση στις κατοικίες τους, ακόμη και για το πρόγραμμα "Εξοικονομώ".

3. Η πραγματοποίηση των απαραίτητων ενεργειών και η άσκηση πίεσης προς τους αρμόδιους φορείς ώστε οι κάτοικοι της περιοχής τέρμα Άβαντος να αποκτήσουν τηλεφωνικές συνδέσεις και πρόσβαση στο ίντερνετ το οποίο είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης ζωής.

4. Η επανεξέταση των συμβάσεων τις οποίες έχει υπογράψει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης με προμηθευτές για διάφορα υλικά και είδη. Οι συνεχόμενες αυξήσεις τιμών έχουν οδηγήσει σε δυσχέρεια τους προμηθευτές και η Δημοτική Αρχή με την αδράνεια της αδυνατεί να βρει λύσεις, με αποτέλεσμα να ζημιώνεται ο Δήμος, τα νομικά του πρόσωπα και οι ίδιοι οι προμηθευτές - συμπολίτες μας.

Μπροστά στην απάθεια και την αδράνεια των διοικούντων, που είναι μόνιμα πίσω από τις εξελίξεις, εμείς παραθέτουμε συγκεκριμένες λύσεις και αναλαμβάνουμε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες.

Από την παράταξη
«Πόλη & Πολίτες - Βαγγέλης Λαμπάκης»
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video