ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ορεστιάδα: Σύσκεψη σωματείων και φορέων για την οργάνωση της απεργίας στις 9 Νοεμβρίου

Ορεστιάδα: Σύσκεψη σωματείων και φορέων για την οργάνωση της απεργίας στις 9 Νοεμβρίου
Εργατικά σωματεία και Αγροτικοί σύλλογοι του Έβρου καλούν σωματεία, μαζικούς φορείς και συνδικαλιστές, συλλόγους και φορείς αυτοαπασχολούμενων, εμπόρων και αγροτών, γυναικών και νεολαίας, συνταξιούχους σε κοινή σύσκεψη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας με στόχο την οργάνωση της απεργίας στις 9 Νοεμβρίου, απέναντι στην πολιτική που καταδικάζει τον λαό στην ενεργειακή φτώχεια και στους μισθούς πείνας.

Στο κάλεσμά ους αναφέρουν:

Καλούμε τα Σωματεία του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, μαζικούς φορείς και συνδικαλιστές, συνταξιούχους, συλλόγους και φορείς αυτοαπασχολούμενων, εμπόρων και αγροτών, γυναικών και νεολαίας, σε κοινή σύσκεψη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας.

Στόχος μας είναι να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε πείρα, ώστε να οργανώσουμε την απεργιακή απάντηση στις 9 Νοεμβρίου 2022 απέναντι στην πολιτική που καταδικάζει εμάς και τις οικογένειές μας στην ενεργειακή φτώχεια και στους μισθούς πείνας.

Δεν πάει άλλο! Δεν ανεχόμαστε να μας λένε "όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει"!

Απέναντι στην πολιτική της εξαθλίωσης, που παρουσιάζει ως «παροχές» το μισό ντεπόζιτο καυσίμων και τις δύο σακούλες με ψώνια από το Σούπερ Μάρκετ που μοιράζει στον κόσμο.

Στο πετσόκομμα του εισοδήματος μας από το τσουνάμι της ακρίβειας, όταν το 40% το δίνουμε για τις στεγαστικές ανάγκες μας και δεν ξέρουμε τι να πρωτοπληρώσουμε το δάνειο ή το ενοίκιο, τους λογαριασμούς, τα αναλώσιμα για το σχολείο ή τις δραστηριότητες των παιδιών.

Δεν προσαρμοζόμαστε!

Μόνο η δική μας οργανωμένη αγωνιστική δράση, η ανάπτυξη της αλληλεγγύης μπορούν να οδηγήσουν σε θετική έκβαση τις διεκδικήσεις μας και να αλλάξουν τη ζωή μας!

Παράλληλα καλούμε τους συλλόγους και τους φορείς της περιοχής, να εκφράσουν την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους - έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ορεστιάδας - στον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου, καθώς την Τρίτη 18 Οκτωβρίου στις 11:00 π.μ., εκδικάζεται, η υπόθεση της επιβολής προστίμου από το Αστυνομικό Τμήμα Δικαίων για την συμβολική έκφραση της αντίθεσης του αγροτικού συλλόγου στο κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στα Δίκαια, που ήταν πάγιο αίτημα του συνόλου των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Σωματείο Τουριστικών Επαγγελμάτων Ν. Έβρου
Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Έβρου
Αγροτικός Σύλλογος Ν. Βύσσας
Αγροτικός Σύλλογος Τριγώνου
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video