ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Διασυνοριακός επιταχυντής SEA: Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και διεκδίκησε 1 από τα 3 έπαθλα

Διασυνοριακός επιταχυντής SEA: Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και διεκδίκησε 1 από τα 3 έπαθλα
Μέχρι την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 19:00 θα παραμείνουν ανοιχτές οι αιτήσεις για συμμετοχή στον Διασυνοριακό επιταχυντή «SEA».

Οι ομάδες θα διαγωνιστούν για να διεκδικήσουν χρηματικά έπαθλα, υπηρεσίες και υποστήριξη από ιδιωτικές επιχειρήσεις και φορείς που στηρίζουν το πρόγραμμα. Επιπρόσθετα, οι φιναλίστ με τους μέντορές τους, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν από κοντά το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο της Βουλγαρίας.

Σκοπός του προγράμματος είναι, μέσα σε οχτώ συναντήσεις να προετοιμάσει τους υποψηφίους να παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους ιδέα σε έμπειρους και ανεξάρτητους κριτές διεκδικώντας ένα από τα τρία έπαθλα. Το πρόγραμμα χωρίζεται σε τρία στάδια εκ των οποίων το τρίτο απευθύνεται μόνο στις φιναλίστ ομάδες για την προετοιμασία τους στην τελική παρουσίαση (pitch). Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων σταδίων, μέντορες, coach και εκπαιδευτές, θα βοηθήσουν τις ομάδες να κατανοήσουν τις βασικές αρχές της επιχειρηματικότητας και να αναπτύξουν μια αποτελεσματική παρουσίαση, την οποία θα τελειοποιήσουν στο τρίτο στάδιο.

Εταίροι του προγράμματος είναι το Επιμελητήριο Έβρου, το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο στη Βουλγαρία (American University in Bulgaria - AUBG), το Business Information and Consulting Center (BICC), το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Τεχνολογίας και Ανθρώπινων Πόρων (ΙΑΤΑΠ) και το YET (Youth | Entrepreneurship | Education | Technology). Αντίστοιχα στο πρόγραμμα συμμετέχουν και το υποστηρίζουν το Xanthi Tech Lab, το Επιμελητήριο Ξάνθης, η Δομή Στήριξης του Επιμελητηρίου Καβάλας Kick it, ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης, το Mindspark+ και το DCN Global. Αντίστοιχα η εταιρία Lancom, που δραστηριοποιείται στον χώρο των Data Center, Cloud και τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών θα επιβραβεύσει μια από τις ομάδες που θα διακριθούν παρέχοντας υπηρεσίες cloud.

Το έργο SEA συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από εθνικούς πόρους των χωρών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Συνεργασίας Interreg V-A «Ελλάδα - Βουλγαρία 2014-2020».

Πληροφορίες και αιτήσεις: www.lighthub.gr/sea και sea-project.eu
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video