ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Praktiker Hellas: Δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στην Αλεξανδρούπολη

Praktiker Hellas: Δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στην Αλεξανδρούπολη
Η Praktiker Hellas, το Νo.1 Δίκτυο καταστημάτων DIY και Home Improvement στην Ελλάδα, βρίσκεται στο πλευρό όσων το έχουν ανάγκη, έμπρακτα και ουσιαστικά. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, και σε συνέχεια των αιμοδοσιών που οργανώνει στην πόλη αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, συνεργάζεται με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία στο τοπικό κατάστημα Praktiker Αλεξανδρούπολης την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 από τις 15:00 έως τις 20:00.

Η πρόσκληση για αυτήν την κίνηση αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, είναι ανοιχτή προς όλους όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν, ενώ θα συμμετέχουν ενεργά και οι εργαζόμενοι του καταστήματος.

Στόχος της Praktiker είναι να δώσει ελπίδα σε άτομα που βρίσκονται σε ανάγκη, προσφέροντάς τους το πολυτιμότερο δώρο, αυτό της ζωής, αλλά και να ευαισθητοποιήσει όλους για το κοινό καλό, με μια ανιδιοτελή πράξη προσφοράς.

Η Praktiker Hellas, γνωστή για τη διαχρονική δράση προσφοράς της με μεγάλο, θετικό κοινωνικό αποτύπωμα, αποδεικνύει αδιάκοπα το ενδιαφέρον της για το κοινωνικό σύνολο, με ενέργειες που κάνουν ουσιαστική διαφορά στη ζωή των ανθρώπων. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά καλεί την τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης σε μια πολύτιμη πράξη αλληλεγγύης, ικανή να ενδυναμώσει το αίσθημα ελπίδας και να σώσει ζωές.

Έτσι, όλοι μαζί, ενωμένοι ως κοινότητα, θα δώσουμε αίμα και θα χαρίσουμε αισιοδοξία στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Σημείο Διεξαγωγής: Parking Καταστήματος PRAKTIKER Αλεξανδρούπολης, 4ο χλμ. Ε.Ο. Αλεξανδρούπολης - Συνόρων, Αγρόκτημα Μαΐστρου.

Για την προστασία όλων και για την αποφυγή συνωστισμού, θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video