ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: Σύσκεψη εργατικών σωματείων για τον συντονισμό και την οργάνωση διεκδικητικών δράσεων

Αλεξανδρούπολη: Σύσκεψη εργατικών σωματείων για τον συντονισμό και την οργάνωση διεκδικητικών δράσεων
Σε σύσκεψη καλούν εργατικά σωματεία του Έβρου εργαζόμενους, εμπόρους, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες, συνταξιούχους, συλλόγους, σωματεία και φορείς από κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς, για την ανάδειξη προβλημάτων και τον συντονισμό για την οργάνωση διεκδικητικών δράσεων και εν όψει της πανελλαδικής απεργίας στις 9 Νοέμβριου.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη.

Στο κάλεσμά τους τα σωματεία αναφέρουν:

Εκτιμώντας τις ιδιαίτερα δυσβάσταχτες συνθήκες στην καθημερινότητα των εργαζομένων και όλων των λαϊκών οικογενειών της περιοχής μας, που χειροτερεύουν ακόμα περισσότερο με την εμπλοκή της χώρας μας στους πολεμικούς σχεδιασμούς, καλούμε σωματεία από κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς, εργαζόμενους, συνταξιούχους, συλλόγους και φορείς αυτοαπασχολούμενων εμπόρων και αγροτών, γυναικών και νεολαίας, σε σύσκεψη για την ανάδειξη προβλημάτων και το συντονισμό για την οργάνωση διεκδικητικών δράσεων, τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

Σημαντικός σταθμός η πανελλαδική απεργία στις 9 Νοεμβρίου.

Η ακρίβεια, οι χαμηλοί μισθοί, τα προβλήματα στην Υγεία, στην Εκπαίδευση, στη στέγαση δεν αντιμετωπίζονται με ψίχουλα και κάθε λογής pass ούτε με κυβερνητικούς "σωτήρες".

Μόνο η δική μας οργανωμένη αγωνιστική δράση, η ανάπτυξη της αλληλεγγύης μπορούν να οδηγήσουν σε θετική έκβαση τις διεκδικήσεις μας και να αλλάξουν τη ζωή μας!

Τα σωματεία:
  • ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ - ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΦΕΡΩΝ - ΣΟΥΦΛΙΟΥ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»
  • ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΘΡΑΚΗΣ
  • ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν. ΕΒΡΟΥ
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ Ν. ΕΒΡΟΥ
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video