ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Με παρέμβαση της Περιφερειακής Σύνθεσης δρομολογούνται λύσεις στον Λουτρό του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Με παρέμβαση της Περιφερειακής Σύνθεσης δρομολογούνται λύσεις στον Λουτρό του Δήμου Αλεξανδρούπολης
Σχεδόν δύο χρόνια έχουν παρέλθει από τις καταστροφικές πλημμύρες στον οικισμό του Λουτρού Τραϊανούπολης του Δήμου Αλεξανδρούπολης εξαιτίας των οποίων είχαν πλημμυρίσει έντεκα κατοικίες, είχαν κινδυνεύσει επιχειρήσεις, είχαν καταστραφεί αυτοκίνητα και φυσικά είχαν προκληθεί σοβαρότατες φθορές στις αντιπλημμυρικές υποδομές του οικισμού.

Από τον Ιανουάριο του 2021 μέχρι και σήμερα, η Διοίκηση της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας - Θράκης δεν έκανε απολύτως τίποτα για την αποκατάσταση των ζημιών και τη θωράκιση του οικισμού εν όψει ενδεχόμενων νέων πλημμυρικών φαινομένων.

Οι κάτοικοι του οικισμού βρίσκονται πλέον σε απόγνωση και μετά από μία επίσκεψή μας στα Λουτρά διαπιστώσαμε την εύλογη ανησυχία τους καθώς όλες οι πληγές της καταστροφής παραμένουν ακόμη και σήμερα ανοιχτές.

Η Περιφερειακή Σύνθεση, με επερώτηση του περιφερειακού συμβούλου Κωνσταντίνου Εξακουστού έθεσε το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο και αποκάλυψε την αδιαφορία του Περιφερειάρχη και των διοικούντων για τον οικισμό του Λουτρού, αφού ο Χρήστος Μέτιος παραδέχτηκε ότι δεν έχει γίνει κανένα έργο αποκατάστασης στον οικισμό εδώ και δύο χρόνια!

Όσο για τη δικαιολογία που προέταξε, αυτή είναι ότι δεν του έδωσε λεφτά η κυβέρνηση! Είπε χαρακτηριστικά: «Λοιπόν τα ζητήσαμε όλα τα χρήματα, αλλά δεν υπήρχαν να μας τα δώσουν».

Κατόπιν αυτής της παραδοχής, είναι προφανές ότι ο Χρήστος Μέτιος για άλλη μία φορά επιχειρεί να μεταθέσει τις ευθύνες του αλλού και συγκεκριμένα στην κεντρική διοίκηση, ωστόσο όλοι καταλαβαίνουμε τι ακριβώς έχει συμβεί: Αδιαφόρησε.

Παρά ταύτα και μετά από τις έντονες πιέσεις της Περιφερειακής Σύνθεσης, ο Περιφερειάρχης παραδέχτηκε ότι προσεχώς θα εγκριθεί ένα κονδύλι 2.800.000 ευρώ ειδικά για τον οικισμό του Λουτρού, ενώ δεσμεύτηκε ενώπιον του Σώματος ότι θα γίνουν και άμεσες παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής θωράκισης εν όψει του επερχόμενου χειμώνα.

Η Περιφερειακή Σύνθεση προφανώς θα παρακολουθεί το θέμα στενά. Δεν κρύβουμε ότι αντιμετωπίζουμε τα λόγια του Χρήστου Μέτιου με μεγάλη επιφύλαξη καθώς η πορεία του έχει αποδείξει ότι είναι αναξιόπιστος και φυσικά θα επανέλθουμε όσες φορές χρειαστεί.

Ο στόχος της Περιφερειακής Σύνθεσης ήταν και παραμένει η προάσπιση των συμφερόντων και της ασφάλειας των κατοίκων της Περιφέρειας μας και των περιουσιών τους.

Ο στόχος του Χρήστου Μέτιου ήταν και παραμένει η παραμονή του στην καρέκλα, αλλά αυτό δεν θα του περάσει!

Κωνσταντίνος Εξακουστός
Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Έβρου
Περιφερειακή Σύνθεση
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video